Fiksuoja skaitytojai: miesto centre parkavimo taisyklės negalioja? | kl.lt

FIKSUOJA SKAITYTOJAI: MIESTO CENTRE PARKAVIMO TAISYKLĖS NEGALIOJA?

  • 8

Nauja savaitė kai kuriems kauniečiams prasidėjo ne itin džiugiomis emocijomis. Į redakciją kreipęsi gyventojai stebisi, kad miesto centrą užplūdo nedrausmingi vairuotojai.

„Bet kokiu ilgaausiu reikia būti, kad taip mašiną Kauno centre parkuoti! O blondė su raudonu forduku tikriausiai nori perlaikyti vairuotojo teises, jei nesuvokia, kad negalima užstatyti vartų, nes tik pro juos miesto elektrikai patenka į viso senamiesčio elektros skydinę!“, – apie pirmadienio rytą, 7.30 val., užfiksuotus vairuotojus sako kaunietė.

Portalui kauno.diena.lt moteris pasakoja, kad pilkos spalvos „Volvo“ vairuotojas savo automobilį nepasikuklino pastatyti per dvi vietas, kurias skiria iškilęs žymėjimo bortelis. 

„Prie šio pastato, esančio Karaliaus Mindaugo pr. 7 ir taip stinga vietos. Tai ne tik neleistina, bet ir mažų mažiausiai nekultūringa kitų vairuotojų atžvilgiu“, – apmaudo neslėpė ji, tačiau pridūrė, kad didesnį pasipiktinimą kelia visai netoliese paliktas raudonos spalvos „Ford“.

„Raudono automobilio vairuotojai buvo paliktas raštelis, kad čia savo transporto priemonės nestatytų, kadangi trukdo elektrikams pravažiuoti pro vartus. Kadangi dirbu netoliese, ne kartą teko klausyti priekaištų, nes jie galvoja, kad mašinas taip paliekame mes“, – toliau dėsto skaitytoja, kurios žodžiais tariant, „Ford“ vairuotoja jokių išvadų po įspėjimų nedaro.

Portalui susisiekus su Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragyte, ji patikino, kad pastebėjus tokius atvejus ir norint skubiai sudrausminti vairuotoją reiktų skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112. Tuomet pareigūnai atvyksta į vietą ir sprendžia susidariusią problemą. 

Policijos atstovė primena, kad apie bet kokį kitą netinkamą parkavimo atveji ar Kelių eismo taisyklių pažeidimą (KET) galima informuoti, siųsti vaizdo įrašus, fotografijas policijos elektroninių paslaugų sistemoje.

Platesnį komentarą dėl šių konkrečių transporto priemonių stovėjimo Kauno policija žada pateikti vėliau.

GALERIJA

  • Fiksuoja skaitytojai: miesto centre parkavimo taisyklės negalioja?
  • Fiksuoja skaitytojai: miesto centre parkavimo taisyklės negalioja?
  • Fiksuoja skaitytojai: miesto centre parkavimo taisyklės negalioja?
Skaitytojos nuotr.
Gairės: automobilių parkavimas, nedrausmingi vairuotojai, parkavimas miesto centre, KET, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Jonas

Šiose nuotraukose užfiksuoti akivaizdūs eismo taisyklių pažeidimai.Baudos turi būti išrašytos,kitaip neišmokysi.Nesuprantu ,kaip vairuotojas gali užstatyti vartus,nesuprantu ,kokiu tupiku ,bepročiu reikia būti.

Pilietis

Pastebėjau kad dauguma vairuotojų nemoka eismo taisyklių.Užstato vartus,pastato mašiną prie įvažiavimų nesuprasdami kokio atstumo reikia laikytis nuo kelio įvašiavimų,kad galėtų į tą įvažiavimą įsukti kita mašina ir daug visokių ženklų nepaiso.Vienu žodžiu blogai yra ruošiami ,išmokomi vairuotojai.Manau reikia rimtai žiūrėti renkantis instruktorių,vairavimo mokyklas, kurios ruošia vairuotojus.

Anonimas

tai jau taip pav. senamiestyje šaligatviai mašinoms o gyventojams gatves
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS