„JurisConsultus“ susijungė su „Kinderevičius ir partneriai“: kas keisis? | kl.lt

„JURISCONSULTUS“ SUSIJUNGĖ SU „KINDEREVIČIUS IR PARTNERIAI“: KAS KEISIS?

  • 2

Šią vasarą oficialiai susijungė dvi Kauno advokatų kontoros – nuo 2009 m. veikianti „JurisConsultus“ ir 2012 m. įkurta „Kinderevičius ir partneriai“. Naujoji kontora išlaikys „JurisConsultus“ vardą, toliau augins verslo teisės paslaugų apimtis ir plės kolektyvą.

Ramūnas Širvys, „JurisConsultus“ partneris, komentuoja, kad pastaraisiais metais Kaune vykstant verslo ir investicijų plėtrai, juntamas ir didėjantis poreikis aukščiausios kokybės ir pilno spektro verslo teisės paslaugoms. Vis dėlto antrame Lietuvos mieste iki šiol dominuoja pavieniai advokatai, neturintys bendrų komandų ir kryptingos specializacijos, todėl negalintys pasiūlyti kompleksinių paslaugų „iš vienų rankų“.

„Dėl šios priežasties dalis į Kauną atvykstančių investuotojų bei augančių vietos bendrovių renkasi sostinės advokatų kontoras. Džiaugiamės, kad jau galėjome klientams pasiūlyti jų lūkesčius atitinkančias paslaugas būdami arčiau, o susijungę galėsime teikti dar kokybiškesnes kompleksines verslo teisės paslaugas su didesne tarptautinės patirties turinčių teisininkų komanda“, – sako R. Širvys.

Jam antrina kitas „JurisConsultus“ partneris Gilbertas Kinderevičius, tvirtinantis, kad kontora jau kurį laiką kryptingai dirba su Lietuvos eksportuotojais ir užsienio investuotojais, o planuodama kolektyvo plėtrą pagrindinį dėmesį skiria teisininkų tarptautinei patirčiai.

„Į komandą ieškome narių, kurie turėtų tarptautinės patirties, ir kurių vertybės bei požiūris sutaptų su užsienio kapitalo įmonėmis. Pavyzdžiui, užsienio kompanijos labiau orientuojasi į teisinę prevenciją, o tokią paslaugų kultūrą bandome puoselėti ir su Lietuvos klientais“, – tvirtina p. Kinderevičius. Jis atkreipia dėmesį į tai, kad „JurisConsultus“ ir po susijungimo turės kompaktišką struktūrą, todėl galės klientams užtikrinti teikiamų paslaugų greitį bei lankstumą.

Šiuo metu „JurisConsultus“ atstovauja klientams, iš kurių daugiausia savo veiklą vykdo IT, medicinos, statybos, NT, gamybos ir finansų srityse, bendradarbiauja su partneriais Nyderlanduose, Vokietijoje, Šveicarijoje ir Baltijos šalyse.

Kontoros komandą sudaro partneriai Ramūnas Širvys ir Gilbertas Kinderevičius, septyni teisininkai ir trys administracijos komandos nariai. Kontora yra aktyvi Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų narė, bendradarbiauja su KTU „Startup Space“ startuolių bendruomene bei Kauno investicijų bei turizmo plėtros agentūra „Kaunas IN“, taip pat veda mokymus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kas bus?

Daugiau sukčių vienoje kontoroje, didesnės aferos. Tiek ir bus...

kas dabar bus ???

manau aferos stambesnes ir kysiai didesni bus imami......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS