Kaunas toliau pildo socialinio būsto fondą ir perka butus | kl.lt

KAUNAS TOLIAU PILDO SOCIALINIO BŪSTO FONDĄ IR PERKA BUTUS

  • 5

Kauno miesto savivaldybė, iš kauniečių jau įsigijusi 20 butų, toliau tęsia gyvenamojo būsto paieškas. Pasinaudodamas Europos Sąjungos parama, miestas ketina įsigyti dar 153 vieno arba dviejų kambarių butus, kuriuose apsigyvens paramos išsinuomoti būstą laukiantys kauniečiai.

„Butus pirksime tol, kol įvykdysime mūsų užsibrėžtą tikslą – socialinio būsto fondą padidinti beveik 20 procentų. Kauniečius kviečiu aktyviai domėtis šiuo pasiūlymu ir prisidėti prie kilnaus tikslo“, – pabrėžė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Rabačius.

Butai turi būti namuose, statytuose ne anksčiau kaip 1970 metais. Šis reikalavimas netaikomas gyvenamosioms patalpoms, esančioms mūriniuose ar monolitiniuose namuose, kuriuose per paskutinius 15 metų buvo atnaujinti stogai ir namų šilumos punktai, kai ne vėliau kaip iki derybų pradžios pateikiami atnaujinimą (modernizavimą) įrodantys dokumentai. Daugiau informacijos galima rasti čia. Konsultacijos teikiamos tel. +370 646 14648, 204631, el. paštu jurgita.vasiliauskiene@kaunas.lt ir rosita.petraitiene@kaunas.lt.

Šiuo metu socialinio būsto fonde yra 962 butai. Paramą būstui išsinuomoti gali gauti asmenys (šeimos), kurių turtas (įskaitant pajamas) neviršija vyriausybės nustatytų dydžių, neturi tinkamo gyventi būsto ir gyvenamą vietą deklaravę Kauno mieste. Daugiau informacijos apie nekilnojamojo turto rinką ir kainų pokyčius rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Robertas

Pirmyn kauniečiai! Landsbergistai jums siurprizą ruošia, merą iš Ukrainos. Laikykitės, bo bus pyz**ec...

Anonimas

Tai juk jie ne Lietuviams perka o babajiskiems pabegeliams

Reklama su korupcijos kvapu

Socialiai remtiniems, kaip išskirtiniam luomui būtinai: po bustą pačiame miesto centre , nemokamą vaikų darželį , padidintas mėnesines išmokas ir valstybinę premiją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS