Kauniečiai apie „Rimi“ daržoves: net sovietmečiu tokiais puvėkais neprekiavo | kl.lt

KAUNIEČIAI APIE „RIMI“ DARŽOVES: NET SOVIETMEČIU TOKIAIS PUVĖKAIS NEPREKIAVO

Ne kartą dėl nekokybiškos produkcijos kritikuotas prekybos centras „Rimi“ ir vėl pakliuvo į pirkėjų nemalonę. Šį kartą į „Kauno dienos“ redakciją kreipėsi pasipiktinusi kauniečių pora, įsigijusi supelijusių žirnių.

Perkant nesimatė

„Savanorių prospekte esančiame prekybos centre „Rimi“ apsiperkame nuolatos, kadangi jis – pakeliui į namus. Čia ir eilės nedidelės, ir prekių pasirinkimas gan platus, tačiau niekaip nesuprantu, kaip 2017-aisiais galima tokias daržoves pardavinėti. Manau, net sovietmečiu tokiais puvėkais neprekiaudavo“, – sako skaitytojas Andrius, kuris nuotraukose užfiksavo pelėsiu pasidengusius žirnius.

Pasak jauno kauniečio, nekokybiškos daržovės prekybos centre pirktos rugsėjo 12 d. Žirniai su ankštimis buvo supakuoti taip, kad didžiąją dalį daržovių dengė lipdukas, tad kaip iš tiesų atrodo žirniai, nebuvo įmanoma apžiūrėti.

Pasak juos pirkusių kauniečių, daržovės buvo išpakuotos tą pačią dieną, tačiau valgyti jau nebuvo tinkamos.

Nusipirko ir išmetė

„Labai įspūdingi žirniukai. Pirma eilė, žinokit, be pūkelio buvo. Šiandien pirkau, šiandien išmečiau. Labai nekantrauju perpjauti avokadą. Renkuosi sveikiau, kaip sakant“, – lengva humoro gaidele apmaudą liejo ir kaunietė Edita.

Kaip 2017-aisiais galima tokias daržoves pardavinėti. Manau, net sovietmečiu tokiais puvėkais neprekiaudavo.

Kaip vėliau paaiškėjo, merginos minėtas avokadas, jį perpjovus, taip pat buvo supuvęs. Tokią situaciją pora vadina apgailėtina ir pataria pirkėjams atidžiau apžiūrėti produktus, kad netektų pinigų išleisti tuščiai.

„Aš pats esu dirbęs prekybos centruose, tik kitame tinkle. Ten mus „skalpuodavo“ dėl kiekvienos prekės – nebuvo galima palikti pasibaigusio galiojimo produktų, turėdavome išrinkti visus supuvusius vaisius ir daržoves. O čia – arba prekybos centre dirba aplaidūs darbuotojai, arba valdymas iškreiptas“, – svarsto Andrius.

Grąžins pinigus?

Pasak „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovės Giedrės Bielskytės, per pastarąsias septynias dienas dėl Savanorių prospekte esančio prekybos centro produktų kokybės skundų nebuvo gauta. 

„Dėkojame pirkėjams, kurie kreipiasi pastebėję nekokybišką produkciją, jie padeda mums tobulėti. Stengiamės nuolat tikrinti prekių kokybę, ypač – vaisių ir daržovių, tačiau nevisuomet pavyksta išvengti tokių incidentų. Stengsimės, kad tai nepasikartotų“, – komentavo vadovė.

G. Bielskytė tikina, kad už netinkamos kokybės prekes „Rimi Lietuva“ prekybos centruose visuomet galima atgauti pinigus pateikus pirkimo čekį.

Ne pirmas atvejis

„Kauno diena“ jau rašė, kad visai neseniai gyvūnų teisių organizacija „Tušti narvai“, pastaruoju metu aktyviai kovojanti už vištų laikymo sąlygas paukštynuose, socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti kiaušiniai su gyvomis lervomis, aptikti sostinėje, Žirmūnuose esančioje „Rimi“ parduotuvėje“.

Tuomet „Rimi Lietuva“ atstovė komentavo, kad buvo patikrintos abiejų parduotuvių Žirmūnuose lentynos, taip pat sandėliai, o juose rasta tik kokybiška produkcija. Atstovės teigimu, nusiskundimų iš pirkėjų nebuvo sulaukta, tačiau pripažino, kad tokių situacijų, kurios užfiksuotos vaizdo įraše, neturėtų būti. 

Gairės: rimi, prekybos centras, supuvę žirniai, kauniečiai piktinasi, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Alkanas suskis

Sovietmeciu tokiais puvekais tikrai neprekiavo - prekiavo tik puvekais bulbem, puvekais cibulem, puvekais burokais, puvekais morkom, puvekais kopustais... Jokiu ten puveku zirniu, puveku avokadu, ananasu ir dangisku migdolu net paveiksliuku neturejo! Vot tep!!! Tad turetume giedoti padekos giesmes ir sokti kepurine is dekingumo, kad mums atveza puveku tiesiai nuo norvegisku prekystaliu, visa asortimenta to, ka patys norvegai valgo, o ko nespeja ispirkti - mums atsiuncia! Vienu zodziu - aciu vikingu tevynei uz zirnelius ir bulbyne!

mes sumažinom kainas

juk užtai kokybiški produktai ir labai skaaaaanus su tokiom akcijom ar ne taip pastoviai reklamuoja

DALIA

Esu "nusvilusi" ir aš nuo šio tinklo,tik Šiauliuose.Tai buvo gal prieš 2 metus.Pirkau sprandinės gabalėlį,(apie 0,8 kg).Pasvėrė prie mano akių. .Kaip manot,ką radau parėjusi mano ir praardžiusi plastiko maišelį? Pašvinkusi mėsa:(.Vežt atgal nevežiau,nes per didelis atstumas(man būtų daugiau kelionė kainavusi),bet šis tinklas manęs daugiau nebesulaukia:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS