Kauniečių dėmesį patraukė įdomus Lenkijos keliautojas | kl.lt

KAUNIEČIŲ DĖMESĮ PATRAUKĖ ĮDOMUS LENKIJOS KELIAUTOJAS

  • 12

„Kauno dienos“ skaitytojai pasidalijo vien keisto keliautojo nuotraukomis. Vyras ant liemenės užsirašęs, jog jis iš Lenkijos, o paskui save tempia neįprastą priekabą.

Kauniečiai nematytą keliautoją užfiksavo Savanorių prospekte, netoli Kalniečių parko. Nuotraukose matyti, jog pusamžis vyras ant šviesą atspindinčios liemenės lenkiškai užsirašęs Lenkijos pavadinimą. Tačiau praeivių dėmesį labiau patraukė tai, ką vyras tempia iš paskos. Specialia jungtimi vyras prisikabinęs uždengtą priekabą, primenančią namuką.

Kauniečiai spėliojo, jog lenkas greičiausiai pėsčiomis keliauja iš Šiaurės kyšulio į Suvalkus, mat ant vagonėlio yra lenkiški užrašai „Suwalki“ ir „Nordkapp“. Taip pat nurodytas ir 2500 km atstumas. Ant uždengtos priekabos iškabinti ir kažkokio Lenkijos miesto herbas bei nuotraukos, kurios, greičiausiai, atspindi keliautojo patirtus įspūdžius.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Pravažiuojantys kauniečiai stebėjosi, jog vyras priekabą traukia pėsčiomis. Žmonės svarstė, kad greičiausiai vyras taip keliaudamas siekia kokio nors rekordo. Kai kurie net šmaikštavo, kad žmogus su savimi visada turi namuką ant ratų, tad bet kada ir bet kur gali atsipūsti ir pailsėti.

GALERIJA

  • Kauniečių dėmesį patraukė įdomus Lenkijos keliautojas
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: keliautojas, keliautojas iš Lenkijos, neįprastas keliautojas, fiksuoja kauniečiai, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Svarstau

Gal dieduką atvyko į mišką išvešt, jei litvinai niekaip neapsisprendžia

zelemunčikas

Lenkiškų pingvinų perykla ant ratų.

Aiškiaregis

Gal ką Skverneliui ar Karbauskiui atveža? O gal ten jiems vietą prie poliarinio rato parinko? kaip gerai būtų, kad jie iškeliautų... aišku, geriausia , kad jie iškeliautų į dausas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS