„Klaipėdos naftos“ finansų direktoriumi tapo J. Lenkšas | kl.lt

„KLAIPĖDOS NAFTOS“ FINANSŲ DIREKTORIUMI TAPO J. LENKŠAS

Naftos ir suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalus valdančios „Klaipėdos naftos“ finansų direktoriumi tapo Jonas Lenkšas, iki šiol dirbęs maisto pramonės bendrovėje „SMS-Eligita“.

Jis pakeis vasarį iš Finansų ir administravimo departamento direktoriaus pareigų pasitraukusį Marių Pulkauninką.

„Finansų sritis man puikiai pažįstama - per savo karjerą turėjau galimybę susipažinti su įvairių sektorių veiklos ir finansų valdymo specifika, pažinti kelių užsienio šalių mokestines aplinkas“, - pranešime teigė J. Lenkšas.

Anot pranešimo, jis turi patirties bankininkystės sektoriuje, o pastarąjį dešimtmetį patirtį kaupė tarptautiniu lygiu, dirbdamas su įmonėmis, plėtojančiomis veiklą tokiose rinkose kaip Latvija, Rumunija, Kazachstanas. Iki prisijungiant prie „Klaipėdos naftos“ J. Lenkšas buvo atsakingas už „SMS-Eligita“ grupės įmonių, susidedančių iš 7 įmonių, finansus, prieš tai rūpinosi „Arvi Agro“ veiklos organizavimu Rumunijoje.

J. Lenkšo kompetencija, pasak pranešimo, apima įmonių veiklos valdymą ir įvedimą į rinką, verslo procesų analizę ir automatizavimą, pinigų srautų valdymą, finansų analizę, buhalterinės ir finansinės atskaitomybės konsolidavimą, skirtingų įmonių buhalterijų veiklos koordinavimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS