Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“ | kl.lt

NAUJAS ŽALIAKALNIO TRAUKOS OBJEKTAS – „HOF HOTEL GARDEN“

  • 24

Pačioje Kauno širdyje įsikūręs „Hof Hotel“ turi džiugią naujieną kauniečiams ir miesto svečiams. „Hof Hotel“ plečia savo veiklą ir buvusio viešbučio „Sfinksas“ patalpose įsteigia naują Žaliakalnio traukos objektą – „Hof Hotel Garden“.

Tai – unikali erdvė, skirta rengti jūsų įsimintiniausioms šventėms. Viešbutis gali suorganizuoti gimtadienio šventes, vestuves, mergvakarius ar bernvakarius, dalykinius pietus, susitikimus, konferencijas.

Pagal Jūsų idėjas galime pasirūpinti erdvių puošimu ir reikalingomis detalėmis, kad Jūs ir Jūsų svečiai mėgautųsi komfortu ir kokybe.

Prestižinėje Kauno vietoje, vos už 15 minučių kelio pėsčiomis nuo Kauno centro, tačiau toliau nuo miesto šurmulio, Aukštaičių g. 55 įsikūręs 4 žvaigždučių viešbutis „Hof Hotel Garden“ leis Jums patirti neapsakomą ramybės ir prabangos pojūtį. Svečiams  patogu atvykti ir savo automobiliu, nes yra pakankamai nemokamų parkavimo vietų.

Žaliakalnyje įsikūręs viešbutis – puikus sprendimas svečiams, kurie ieško viešnagės žalumos apsuptyje, strategiškai patogioje miesto vietoje, tačiau kartu nori jausti jaukią namų atmosferą. Viešbutyje svečiams siūloma 12 skoningai įrengtų kambarių: standartinius, liukso klasės bei ištaigingus dviejų aukštų apartamentus.

Suburtas naujas profesionalus personalas suteiks aukštos klasės aptarnavimą ir šiltus viešnagės prisiminimus, skiriant išskirtinį dėmesį svečių individualiems norams bei pageidavimams. Neišdildomų įspūdžių paliks išskirtinis dizainas ir viešbučio restorane ruošiami nostalgiški patiekalai bei gausūs pusryčiai. Ir, be abejo, Žaliakalnio ramybe Jums pasimėgauti leis vidiniame kiemelyje įsikūrusi terasa, kurioje puikuojasi akmeninis fontanas ir lauko staliukai.


Adresas: Aukštaičių g. 55, Kaunas.

El. paštas: garden@hofhotel.eu.

Tel. nr.: +37069448442.

GALERIJA

  • Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“
  • Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“
  • Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“
  • Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“
  • Naujas Žaliakalnio traukos objektas – „Hof Hotel Garden“
Viešbučio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Roberta

O liux - kas Jums yra heiteriai, viskas ten gerai, buvo toks apie nieką, o dabar bus gerai, gražu, kai centre yra fainas ir čia bus fainas

Hof Village

O viesbutis bent kiek paremontuotas, ciuziniai pakeisti, ar viskas taip ir like 20 metu senumo?

Vietinis

Nuomuoja pernomuoja savininkas istisai. Kas ateina nepadirba.. Kainos nuomos nesvietiskos. Jau kiek cia bankrutavo " savininku ". Zodziu..Lempa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS