Paaiškėjo, kas toliau vadovaus Kauno klinikoms | kl.lt

PAAIŠKĖJO, KAS TOLIAU VADOVAUS KAUNO KLINIKOMS

  • 7

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) ligoninės Kauno klinikų generalinio direktoriaus konkursą laimėjo profesorius Renaldas Jurkevičius.

Jis klinikoms vadovavo ir pastaruosius penkerius metus.

Kaip ketvirtadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), R. Jurkevičius buvo vienintelis kandidatas konkurse.

Prieš tapdamas Kauno klinikų vadovu, R. Jurkevičius dirbo Kauno klinikų Kardiologijos sektoriaus vadovu ir LSMU prorektoriumi klinikinei medicinai, pastarąsias pareigas eina iki šiol.

„Kauno klinikų vadovui keliami patys aukščiausi skaidrumo  reikalavimai. Iš jo tikimasi, kad šioje gydymo įstaigoje bus stiprinama šiuolaikinė vadyba, lyderystė ir darbuotojų bei pacientų įtraukimas į įstaigos klausimų sprendimų priėmimo procesą“, – rašoma SAM pranešime.

Ministerija nurodo, jog siekiant užtikrinti šio konkurso procedūros viešumą ir skaidrumą jame stebėtojų teisėmis dalyvavo atstovai iš šalies, t. y. Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA), Jaunųjų gydytojų asociacijos (JGA) ir Lietuvos gydytojų sąjungos atstovai. Jie buvo įtraukti į pretendento vertinimo procedūrą ir galėjo užduoti jam klausimus, vertinti konkurso eigą.    

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

O kaipgi kitaip

Valio, demokratijos didžiausias pasiekimas, renkamas iš vieno. Visi įbauginti. Žaliūno pastumdėlis ir toliau srėbs iš lovio. Siūlau padidinti jam atlyginimą, nes lubrikantai daug kainuoja.

Ambulanz

Geresnio ir nerasta

pritariu

geras vadovas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS