Paaiškėjo „Metų kaunietė 2017” rinkimų finalo dalyvės | kl.lt

PAAIŠKĖJO „METŲ KAUNIETĖ 2017” RINKIMŲ FINALO DALYVĖS

  • 23

Džiugu, kad ir šiemet kauniečiai aktyviai naudojosi proga viešai padėkoti, palaikyti iniciatyvias, veiklias, visuomeniškas moteris, besidarbuojančias Kauno ir visų jo gyventojų labui, garsina miestą ir toliau padeda puoselėti pasididžiavimo savo miestu jausmą.

Po kiek daugiau nei dviejų savaičių, kovo 8-ąją, bus paskelbtas "Metų kaunietės 2017" vardas, o kol kas skelbiame finalo dalyves.

Jas iš gausaus pretendenčių būrio balsuodami per kelis etapus išrinko "Kauno dienos" skaitytojai.

Dar kartą visus kviečiame balsuoti. Šįkart kiekvienas jūsų balsas bus itin svarbus - jis gali lemti, kuri iš šešių finalo dalyvių taps Metų kauniete! Jūsų balsų laukiame nuo šiandien, vasario 20 iki kovo 5 d.

Finalo dalyvės:

01 Bella Shirin – Kaune gimusi, čia grįžusi gyventi menininkė, kurios tėvai per stebuklą išgyveno koncentracijos stovykloje, teigia, kad jos tikslas – pažadinti turtingą Kauno daugiakultūrę atmintį.

05 Inga Budrienė – ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje 2017 m. organizavo įvairių labdaros projektų, skirtų kūdikių ir vaikų namų aplinkai bei buičiai pagražinti, kalėdinėms vaikų svajonėms išpildyti, įrengė naują namų aplinkos palatą neišnešiotų naujagimių mamytėms Kauno klinikose.

06 Ingrida Veliutė – Vytauto Didžiojo universiteto mokslininkė, humanitarinių mokslų daktarė, Lietuvos kultūros tarybos narė ir pasaulinės ICOMOS organizacijos Lietuvos biuro viceprezidentė, 2017 m. ne tik įkopusi į Elbruso viršūnę, bet ir kartu su kolegomis įgyvendinusi kauniečiams skirtus socialaus meno projektus.

07 Irena Serapinienė – dizainerė ir mados namų "Sirena" įkūrėja, kurianti ir plėtojanti verslą nuo pat nepriklausomybės atgavimo, savo darbais Kauną bei Lietuvą garsinanti net ir Japonijoje.

08 Jolanta Metlovaitė-Beresnevičienė – Kauno krašto neįgaliųjų sąjungos pirmininkė, poetė, pati sunkiai serganti, bet sugebanti džiaugtis gyvenimu, suburti, užimti, įkvėpti kitus žmones su negalia.

12 Lina Viršilienė – Kauno Jurgio Dobkevičiaus progimnazijos direktorė, jau penkerius metus yra edukacinio ir kūrybinio projekto "Tolima artima Japonija" kuratorė ir koordinatorė.

Nuo vasario 20 iki kovo 5 d. balsuodami iš šešių finalininkių rinksite nugalėtoją.

Kovo 6-7 d. susumuosime rezultatus.

Kovo 8 d. Metų kaunietę paskelbsime šventiniame renginyje, kuris vyks Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.


BALSUOTI GALITE:

DIENRAŠTIS

Iš dienraščio išsikirpkite bei užpildykite lapelį ir siųskite adresu: Metų kaunietė, "Kauno dienos" redakcija, I.Kanto g. 18, 44296, Kaunas;

arba atneškite ir įmeskite į specialias dėžes redakcijos skyriuje, I.Kanto g.18, Kaunas.

Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų.

SMS ŽINUTĖS

Balsuoti galite SMS žinutėmis.

Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) tel. 1398 su tekstu MKF XX.

XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio.

SMS kaina – 1 euras.

SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

PORTALAS

Portale kauno.diena.lt, rubrikoje "Metų kaunietė". Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Nuomone

Kuo virsiliene nusipelnius? Nesuprantama.. Kaune virs 50mokyklu...daug ju dalyvauja ivairiuose tarptautiniuose projektuose. Ka padare bendrai kaunui? Mokslininke netapo, nera kuo girtis...

NU nu

O kur Kauno mieero sugulovė

didelis pliusas

balsuosiu už Bellą.Patirtis, protas, taktas,vidinė kultūra..Aš už ją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS