Peikia darbus: po metų gatvėje – vėl duobės | kl.lt

PEIKIA DARBUS: PO METŲ GATVĖJE – VĖL DUOBĖS

Kauniečius stebina mieste atliekami darbai. Miestiečiai baksnoja, kad A.Mackevičiaus gatvė buvo neseniai išasfaltuota, o dabar vėl stūkso išraustos duobės. Kauno savivaldybės atstovai laikosi pozicijos, kad miestas turi judėti į priekį, o ne laukti, kol bus patvirtinti didieji projektai.

"Kauno dieną" pasiekė kaunietės Vaivos skundas. Moteris nurodė, kad Gimnazijos ir A.Mackevičiaus gatvėje sugadinta prieš maždaug metus nutiesta asfalto danga. Skaitytoja tikino, kad duobės pasitinka abejose gatvėse. Šiuo metu išpjaustytos asfalto dangos vietos užpiltos skalda, tad nėra vientisumo ir važiuojant automobiliu reikia pristabdyti bei laviruoti tarp duobių.

"Duobių yra tiek kylant Gimnazijos, tiek A.Mackevičiaus gatvėmis. Jos buvo neseniai išasfaltuotos. Tiksliai nepamenu, ar 2017 m. pabaigoje, ar 2018 m. pradžioje išliejo ir sutvarkė kelią. Duobės čia stūkso jau gal nuo rudens. Nėra jokių ženklų, tad neatrodo, kad kas nors čia ruošiasi tvarkyti. Baisiausia, kad taip planuoja darbus: pirma išasfaltuoja, paskui išrausia. Visiškas pinigų išmetimas", – savo pastebėjimais pasidalijo Vaiva.

Kauno miesto savivaldybės atstovai tikino, kad A.Mackevičiaus gatvė nebuvo kapitaliai rekonstruota, o prieš maždaug metus buvo atliktas paprastas jos remontas, kuris pagerino gatvės būklę.

Baisiausia, kad taip planuoja darbus: pirma išasfaltuoja, paskui išrausia. Visiškas pinigų išmetimas.

"Prieš du metus vyko važiuojamosios dalies remontas. Tai nebuvo gatvės rekonstrukcija, o tik – viršutinės dalies atnaujinimas. Šiuo metu "Kauno vandenys" europinėmis lėšomis įgyvendina vandentiekio rekonstrukcijos projektą. Žinojome, kad šie darbai vyks, tačiau nenorėjome dar dvejus metus laikyti duobėtos gatvės. Miestas nesustoja vien dėl to, kad lauktų, kol bus europinėmis lėšomis įgyvendintas projektas. Miestas yra gyvas ir tam tikrų projektų finansavimo ne visada pavyksta suderinti vienu metu", – "Kauno dienai" aiškino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jis teigė, kad minėtų gatvių danga bus sutvarkyta tada, kai leis oro sąlygos. "Planuojame, kad darbai vyks balandžio mėnesio antroje pusėje. Mūsų tikslas, kad sutvarkytų kelių dangos būtų kokybiškos", – pridūrė A.Pakalniškis.

GALERIJA

  • Peikia darbus: po metų gatvėje – vėl duobės
"Kauno dienos" skaitytojų nuotr.
Gairės: duobės, duobės Kaune, atsinaujino duobės, kauniečiai piktinasi, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (52)

minde

ar jis vodovauja keliu tesimai vadovus turi smaukt kur vadovauja o ne nera

kaunietis

Aš "sargas", nes proto bokštas iš "menševikų" visą didžiumą daugumą, kurie išrinko dirbantį merą, o ne tinginį, pavadino sargais...

kaunietis

Ot tikrai, seniau prie tinginių valdymo niekada [ N.I.E.K.A.D.A ] NEBUVO DUOBIŲ. JŲ NEBŪDAVO NEI PO ŽIEMOS, NEI KAD NETVARKYDAVO GATVIŲ AR IŠVOGDAVO PINIGĖLIUS, ...NEBŪDAVO...O dabar tai po nakties atsiranda, po kelių valandų atsiranda...Ir apie ką tie kauniečiai manė [ visi 80 proc. , kurie rinko ], gal jie akli ? O man ši valdžia patinka, nes aš prie tų 80-ies procentų priklausau , todėl esu kvailas , bukas, asilas ir....nepriklausau konservatoriams ar kitiems TIKRAI PROTINGIEMS....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS