Po sėkmingos dingusio draugo paieškos – padėkos žodžiai ir „Kauno dienai“ | kl.lt

PO SĖKMINGOS DINGUSIO DRAUGO PAIEŠKOS – PADĖKOS ŽODŽIAI IR „KAUNO DIENAI“

  • 13

Praėjusią savaitę į portalą kreipėsi sunerimusi skaitytoja, kuri prašė pagalbos ieškant dingusio be žinios draugo. Šiandien moteris siunčia padėką ne tik „Kauno dienai“, bet ir visiems, kurie padėjo vyrą surasti.

„Noriu padėkoti visiems, prisidėjusiems prie mano draugo Dainiaus Permino paieškos. Labai didelis ačiū jūsų portalui už tai, kad paskleidėte šią žinią plačiu mastu“, – šiandien besidžiaugianti atsiradusio mylimojo atsiradimu sakė moteris.

Ji taip pat siunčia gražiausius padėkos žodžius visiems gyventojams, kurie teikė informaciją apie tam tikrose vietose matytą Dainių. 

 „Mums labai padėjo Jurbarko policijos komisariato tyrėjas Žydrūnas Statkus, kuris stengėsi tikrinti kiekvieną gautą informaciją, nuoširdžiai palaikė mus šią sunkią akimirką“, – pareigūnams pagyrų negailėjo moteris, kuri pridūrė, kad visiems geriems žmonės atskirai padėkoti tiesiog neturinti galimybės.

Šiuo metu iš svetur grįžusi moteris jau džiaugiasi atsiradusio vyro draugija ir baigdama pokalbį dalijasi nuoširdžiu palinkėjimu.

„Mylėkite savo artimuosius ir tai jiems priminkite nuolat. Kalbėkite ir išklausykite. Mylėkite ir būkite mylimi! Laimingo gyvenimo jums visiems!“, – optimizmu trykšta skaitytoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Panele

Jo,reikia pakabinti koki,naktiniam klube,parvaryti namo,jau jis mano.po savaites pabego,i policija ir varu parvarys,eik tu sau kaip faina,guli pati sau lovoje,issidaziusi ir lau...ki.neapsakomas jausmas.tik veniai zino ar uzparvaryma nereikes moketi.bet sako tokio istatymo nera,tai panos pavarom i naktinius klubus,kavines.

Abc

Cia tik pamastymas - Isisakitykit i jos zodzius...Yra zmoniu kuriem psichologiskai sunku ir nenori prisipazint ir pasilegia ne taip kaip kiti sveiku protu mastydami. Gal zmogui depresija buvo ir planavo kada jis ka nors jai girdint, tai normali, atsakinga moteris ir paskelbe paieska, kad surast ir suteikt pagalba jai jam reikia...

senjoras

atsirado, tai jis gi ne daiktas, niekas jo nepaėmė- jei tai moteriai nedavė žinios kur jis yra, reiškia nenorėjo pats- o ta ale išsigando , kad pametė ir paskelbė paiešką..vot taip vyrai, darykit išvagas- jei nenorit bendraut, įvardinkit tiesiai šviesiai-kitaip vis tiek suras:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS