Pradingusi R. Meilutytės kalytė Vėtra atsirado sveika ir gyva | kl.lt

PRADINGUSI R. MEILUTYTĖS KALYTĖ VĖTRA ATSIRADO SVEIKA IR GYVA

Trečiadienį iš namų Kaune, Šilainiuose, pabėgo Rūtos Meilutytės kalytė Vėtra, kurią jai po olimpiados padovanojo močiutė Aldona.

8 mėnesių rusva-juoda vokiečių aviganė jau vėl namuose. Naktį ji praleido pas netoliese gyvenantį Romą Čiaplinską.

23 metų vaikinas vieną lakstančią R. Meilutytės kalytę pastebėjo netoli savo namų vedžiodamas savo augintinį. „Šuo prižiūrėtas, geras, tad pagalvojau, kad turi turėti šeimininkus“, – pasakojo vairuotoju ekspeditoriumi dirbantis kaunietis.

Paklydėlį R. Čiaplinskas parsivedė labai lengvai. „Kai pašaukiau, jis priėjo, nuleido galvą. Užsegiau pavadėlį. Parsivedęs internete įdėjau skelbimą, kad rastas šuo“, – kalbėjo geradaris.

R. Meilutytės kalytę jis apibūdino kaip labai draugišką, ramią. „Tačiau ji labai pykosi su mano šunimi“, – pastebėjo R. Čiaplinskas ir labai apsidžiaugė portale 1kaunodiena.lt sužinojęs apie atsiradusius šeimininkus.

Atskubėjus močiutei Aldonai, Vėtra, pasak ją priglaudusio kauniečio, labai apsidžiaugė.

Kalytė trečiadienio vakarą paspruko pro atvirus vartelius, kai šeima į oro uostą išlydėjo plaukikę, į gimtinę grįžusią tik šventėms.

„Rūtos brolis Mindaugas kalytės ieškojo visą vakarą, braidė po sniegus, bet nerado. Rūta, sužinojusi, kad dingo kalytė, labai nuliūdo“, – pasakojo Aldona Meilutienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Man

nusibodo!

ale

kalytei Vetrai tai bachuriuku tai reikia....

Vetra panoro uragano

Jei ta kalyte kad uz ja mokescio nereiktu moket, tiesa kad gyvenant UK neturetu buti registruojami jokie gyvunai . Tegyvuoja gyvunu priziuretojai !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS