Rūpesčių kėlę Kauno naktiniai barai alkoholiu prekiauja jau tik iki 14 val. | kl.lt

RŪPESČIŲ KĖLĘ KAUNO NAKTINIAI BARAI ALKOHOLIU PREKIAUJA JAU TIK IKI 14 VAL.

Kauno miesto taryba liepos mėnesį pritarė policijos ir gyventojų prašymams imtis griežtų apribojimų problemų kėlusiems naktiniams pseudobarams. Daugiausia rūpesčių Kaune kėlę 14 „taškų“ alkoholiu naktimis jau neprekiauja, jie dirba vos keturias valandas per dieną – nuo 10 iki 14 val.

Šią savaitę lankiausi prie trijų anksčiau visą parą alkoholį pardavinėjusių barų – P.Lukšio g.60, Šiaurės pr.43A ir M.Romerio g. 1A. Jie yra tarp tų 14-os, kuriems įvesti apribojimai. Nė vienas jų po 14-os valandos nedirbo.

Prie M.Romerio gatvėje esančio baro vakarais automobiliais kartais atvažiuodavo alkoholio ištroškę vyrai. Pamatę užrakintas baro duris jie nustebdavo, o kai kurie pasipiktinimą palydėdavo keiksmažodžiais.

Šiandien stebėjau P.Lukšio gatvėje esančią užeigą prieš pat jos darbo pabaigą. Paskutiniai du lankytojai išėjo lygiai 14 valandą.

Dėl įvestų apribojimų naktinių alkoholio prekyviečių šeimininkai tikėtina kreipsis į teismus ir prašys taikyti laikinąsias apsaugos priemones ir taip bandys  stabdyti Kauno miesto tarybos sprendimų galiojimą.

Tikriausiai tą patvirtina ir ant visą parą dirbusio baro Šiaurės pr. atsiradęs intriguojantis užrašas: „Labai atsiprašome pirkėjų. Baras laikinai uždarytas savivaldybės potvarkiu. Pagarbiai – p. Matjošaitis“ (kalba netaisyta).

Prieš kelerius metus Kauno miesto savivaldybės bandymas pažaboti naktinių barų prekybą patyrė nesėkmę. Kaip bus dabar?

GALERIJA

  • Baras P.Lukšio gatvėje
  • Baras M.Romerio gatvėje
  • Baras Šiaurės prospekte
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

nesvarbu

o apie zmones pagalvojo kurie ten dirba? ir db neteko darbo. NE!

valio Carui

manau, kad caro parduotuvės dabar daugiau alkoholio parduoda. valio, Carui !!!!!! juk jis kovoja dėl žmonių, o ne dėl savo įmonių pelno

Tiesa

Naujas būdas svaigintis ,dabar daugeja svaiginantis narkotikais o tai baisiau už alkoholį... Bobules pleskit savo asortimentą,pas jus leksim pirktis...! O ir įstatymai Lietuvoje kuo toliau tuo baisiau,draudimai draudimai ir nieko gero,jei pasiryžti likti ir neisvaziuot iš šio krašto tai su tokiais valdžios sprendimais kad nepultum kabintis virvės ant kaklo,..Geriausias dalykas prisigerti ir tada apie tai negalvoji
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS