Šildymo sezonas prasidėjo ne visiems: prekybininkai dirba šaltyje | kl.lt

ŠILDYMO SEZONAS PRASIDĖJO NE VISIEMS: PREKYBININKAI DIRBA ŠALTYJE

Kol vieni darbuotojai mėgaujasi šiltais radiatoriais, kiti priversti drebėti iš šalčio. Dėl nešildomų patalpų ne vieną prekeivį peršalimas prikaustė prie lovų.

Sinoptikai praneša, jog Kaune termometro stulpelis pakilęs vos keliais laipsniais aukščiau nulio, jau šalčiu alsuoja ir siaučiantys vėjai. Atrodytų, kad darbe, šiltose patalpose būtų galima pabėgti nuo rudeninio šaltuko, tačiau kauniečiai tai paneigia ir tikina, kad šiltą darbo vietą turi tikrai ne visi.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją parašė moteris, kuri patalpas nuomojasi prekybos centre „Norfa“, esančiame Šiaurės pr. 44. Prekybininkė tikino, kad iki šiol pastatas nėra šildomas, nors Kaune šildymo sezonas prasidėjo dar spalio 4 dieną.

„Esame parduotuvės nuomininkai ir iki dabar nėra įjungtas šildymas. Ar tai normalu? Kai kurie žmonės dirba po 15 valandų. Žinoma, yra ir darbas pamainomis, bet kaip 8 val. atidirbti šaltyje? Pusė darbuotojų serga: vieni guli lovoje, kiti eina į darbą sirgdami“, – situaciją išdėstė Jolita prisistačiusi prekeivė.

Pusė darbuotojų serga: vieni guli lovoje, kiti eina į darbą sirgdami.

Pagal higienos normas, šaltuoju metų laiku gyvenamųjų patalpų ir lankytojams skirtų visuomeninių patalpų oro temperatūra turi būti 18–22 laipsnių šilumos. Moteris nežinojo, kokia temperatūra yra jos darbo vietoje, tačiau tikino, kad dirbant rankos ir kojos gerokai šąla.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su minėtos parduotuvės administracija ir gavo atsakymą, kad patalpos bus pradėtos šildyti artimiausiu metu. „Nebuvo gedimo, toks sprendimas buvo padarytas „iš aukščiau“, ne nuo manęs priklauso. Tačiau gavau atsakymą, kad šiandien šildymas tikrai bus įjungtas. Skundą tik vieną buvome gavę“, – komentavo Šiaurės pr. 44 adresu įsikūrusios „Norfos“ parduotuvės direktorė Nida Tamulienė.

Gairės: Norfa, prekybos centras, šildymo sezonas, šildymas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Olesia

Tai kur ta skunda rasyt taip ir nesupratau?

kjo

Tas pats ir Silo parduotuvese darbuotojai serga ,patalpose pastoviai salta taupo matyt labai ,kad didesnis pelnas liktu.o zmones tai dzin...

taigi

Šiaurės pr., priešais 29 nr. namą šiluminės trasos vamzdžiai mirksta vandenyje, o lauke jau ledukas buvo. Tur but "Kauno šiluma" tą objektą ir pamiršo, o už šilumos nuostolius mes mokėsime, paprasti gyventojai. Paskui klausiame, kodėl brangsta šiluma. Miesto valdžia visai nesidomi kuo užsiiminėja remontininkai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS