Šimtmečio sulaukusi kaunietė: valgau saldžiai, riebiai ir sočiai | kl.lt

ŠIMTMEČIO SULAUKUSI KAUNIETĖ: VALGAU SALDŽIAI, RIEBIAI IR SOČIAI

  • 0

Kaip teigia senolės anūkai, vadovauti mėgstanti šimtametė per savo ilgą gyvenimą išliko aktyviu, draugišku ir keliauti mėgstančiu žmogumi.

Panemunės gyventoja Ona Razukevičienė šį trečiadienį švenčia šimto metų jubiliejų. Kaip teigia senolės anūkai, vadovauti mėgstanti šimtametė per savo ilgą gyvenimą išliko aktyviu, draugišku ir keliauti mėgstančiu žmogumi.

Žvaliai atrodanti ir gerai nusiteikusi senolė gausiai užgriuvusiems sveikintojams negailėjo patarimų, kaip sulaukti garbingo amžiaus.

„Norint sulaukti šimto metų, reikia valgyti dažnai ir riebiai, kitaip sakant – lietuviškai. Į kavą visuomet dedu tris šaukštelius cukraus ir niekuomet neatsisakau kaimiškų lašinukų“, - ilgaamžiškumo receptais dalijosi senolė.

Šimtametė pasakojo, jog prieš dešimtmetį su visais šešiais anūkais keliaudavo po Lietuvą, drąsiai eidavo į parduotuvę apsipirkti bei nudirbdavo visus namų ruošos darbus. Tačiau sušlubavus sveikatai didžiausiu malonumu tapo mezgimas ir siuvimas.

Ignalinos rajone, Dūkšto miestelyje, gimusi senolė užaugino tris vaikus ir šiuo metu džiaugiasi gausiu artimųjų būriu - šešiais anūkais bei devyniais proanūkiais.

GALERIJA

  • Šimtmečio sulaukusi kaunietė: valgau saldžiai, riebiai ir sočiai
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS