Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai | kl.lt

ŠVENTINIAME „KINGWINN“ MENIU – KALĖDŲ SKONIO VAFLIAI

  • 24

Ilgą laiką spaudoje mirgėjo straipsniai, kad Vilniuje atsidarys „Vaflių namai“ ir po kurio laiko iškilmingai atsidarė vaflių kavinė. Tuo metu Kaune, dieną prieš pagrindinės Kalėdų miesto eglės įžiebimą, atsidarė pirmoji Lietuvoje kavinė-vaflinė „KingWinn“. Nors indai popieriniai, o įrankiai – vienkartiniai, tai visiškai nesumažina džiaugsmo, kuris aplanko matant lėkštėje tikrą meno kūrinį.

„Norėjome pakeisti požiūrį į vaflius. Daugelis įsivaizduoja, kad vafliai skirti vėlyviems, truputį tingiems savaitgalio pusryčiams, o jais mėgaujasi tik smaližiai. Pas mus vaflis gali būti ne tik desertas, bet ir rimtas patiekalas pietums ar vakarienei, pateikiamas su jūros gėrybėmis ar parmos kumpiu, įvairiais sūriais ir daržovėmis“, – pasakojo kavinės įkūrėja Karolina Vingytė.

Tūkstančiai skonių

„KingWinn“ meniu stebina pasirinkimų gausa. Kavinėje galima susikomplektuoti tūkstančius skirtingų skonių.

„Turime penkias skirtingas tešlas. „Specialioji“ yra klasikinė belgiškų vaflių tešla, lengvai saldi, todėl geriausiai dera su saldžiais priedais, vaisiais ar ledais. „Gurmaniški“ vafliai yra su pikantiškai prieskoniais: baziliku, rozmarinu, kelendra ir kitais. Jie skirti vafliams su jūros gėrybėmis ir keturių rūšių sūriais ar mėsa. Esame draugiški veganams, todėl turime specialiai jiems sukurtą vaflių tešlą be kiaušinių ir pieno, su organizmą tonizuojančia žaliąja „Matcha“ arbata. Be glitimo tešla skirta alergiškiems žmonėms, todėl ji taip pat yra be pieno, kiaušinių ir gaminama iš be glitimių miltų. Labai atsakingai žiūrime į alergiškus žmones, todėl šiems vafliams kepti ir jų tešlai maišyti naudojami atskiros vaflinės, prietaisai ir indai. Taip pat turime tešlą su proteinu, kuri skirta sportininkams. Sportiniame vafliuke yra vos apie 150kcal ir tuo pačiu beveik 28g baltymų“, – pasakojo Karolina.

Kalėdų skonis

Pašnekovė atskleidė, kad šventiniam savaitgaliui smaližiams bus pasiūlytas dar platesnis skonių spektras – „Kalėdų skonio vafliai“. Juos paragavusieji iškart atpažins meduolių, imbiero ar sausainių skonius.

Platus kavos ir arbatos skonių pasirinkimas, niekur nematytos kavos su proteinu, tikras tirštas karštas šokoladas, kokteiliai, šviežios sultys ir kiti gėrimai, patenkins net išrankiausio kliento norus. O pasižiūrėjus į šių gėrimų kainas, susidaro įspūdis, kad konkurentams reiktų pradėti nerimauti.

„Prieš atidarant kavinę planavome, kad būsime greito, bet sveiko maisto ir kavos išsinešimui kavinių tinklas. Dėl to indai pas mus – vienkartiniai, o patalpos nedidelės. Labai nustebome, kad nuo pat pirmų atidarymo dienų sulaukėme didžiulio žmonių antplūdžio. Man ir mano sužadėtiniui teko stoti prie baro ir pagreitinti darbo procesą. Aš ruošiau kavas, jis priiminėjo užsakymus, merginos kepė vaflius, o dauguma žmonių jais džiaugėsi, fotografavo. Žinoma, pirmomis dienomis buvo daug klaidų, tačiau daug ko išmokome ir klaidų nebekartojame“, – kalbėjo jaunoji verslininkė.

GALERIJA

  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
  • Šventiniame „KingWinn“ meniu – Kalėdų skonio vafliai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

To to ligi

O iš kur, per ką gavai? Su kuo ir kaip užsidirbai tokioj jaunystėj? Ir man pasakyk galėtum. Norėčiau ir aš toje lovoje sušilti! Visi žinome. Tad Nejuokink!

TO “Kaip Gerai”

O tau akivaizdžiai gyvenime niekas ir nesiseka :)

Kaip gerai

Kaip gerai karoluk, kad su versle ne gabumai, o antro galo apsukrumas pravertė!!! :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS