Tarp kandidatų į Kauno merus – ir garsaus advokato pavardė | kl.lt

TARP KANDIDATŲ Į KAUNO MERUS – IR GARSAUS ADVOKATO PAVARDĖ

Kauno miesto socialdemokratai šeštadienį planuoja spręsti dėl kandidatų į Kauno merus.

Tarp jų minimas ir nepriklausomas kandidatas – advokatas Gintaras Černiauskas.

Jis BNS penktadienį sakė, kad mero posto siekti pasiryžo, kad mestų iššūkį dabartiniam Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui.

„Buvo tokių pokalbių ir negaliu pasakyti, kad mane labai sužavėjo toks pasiūlymas ir kad aš labai to norėčiau, bet viską apsvarstęs ir pasitaręs, pasižiūrėjęs į politologų vertinimus, kad yra tik vienas kandidatas, kuris turėtų laimėti be vargo, nusprendžiau sudaryti tam tikrą konkurenciją. Nežinau, ar ji man pavyks, bet tą iššūkį priėmiau ir jeigu rytoj socialdemokratai pasirinks mane kaip kandidatą remti, bandysiu sugriauti visas prognozes, kurios buvo iki šiol“, – kalbėjo G. Černiauskas.

Jis sakė, kad mero posto siektų tik kaip socialdemokratų kandidatas.

G. Černiauskas buvo Laimos Stankūnaitės gynėju jai siekiant susigrąžinti dukrą rezonansinėje tariamos pedofilijos istorijoje, jis taip pat atstovavo gyvsidabriu apsinuodijusiems Ukmergės teismo darbuotojams ir advokatavo kitose žinomose bylose.

Iššūkį priėmiau ir jeigu rytoj socialdemokratai pasirinks mane kaip kandidatą remti, bandysiu sugriauti visas prognozes, kurios buvo iki šiol.

Socialdemokratų Kauno miesto skyriaus teritorinės grupės kaip kandidatus taip pat yra iškėlusios Kauno skyriaus pirmininką Giedrių Bielskų, buvusį Kauno merą Arvydą Garbaravičių, frakcijos savivaldybės taryboje seniūną Židrūną Garšvą ir buvusią Seimo narę Orintą Leiputę.

Kaip BNS sakė Socialdemokratų partijos atstovė Jurga Chomskytė, kandidatai kol kas  iškelti skyrių ir apie savo sutikimą dalyvauti rinkimuose paskelbs šeštadienį.

Dėl konkretaus kandidato bus balsuojama Kauno miesto skyriaus konferencijoje.

Joje taip pat bus reitinguojamas ir tvirtinamas kandidatų į Kauno miesto savivaldybės tarybą sąrašas bei pristatytos skyriaus programinės nuostatos.

Konferencijos delegatai taip pat spręs, kurį kandidatą nuo Kauno miesto skyriaus – Viliją Blinkevičiūtę ar Vytenį Povilą Andriukaitį – kelti per prezidento rinkimus.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovą, prezidento – kitų metų gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (94)

Alio!

Ten pas juos partijoj daugybė persenusių senmergių,bevaikių bobų,seni bebrai iškrypėliai,svajojantys apie komunistinį rojų su auksiniais šaukštais arba bedarbiai per savo meilužes vagiantys savivaldybėje valdiškus pinigus nuo senų laikų,net Matjošaitis apsimeta,kad to nemato...

Anonimas

Štai kuo kvepia socdemai pedofilija,gerai skamba.Kvailiau negali būti.Tai bus baisu vaikus išleisti į kiemą,pedofilai mojuos vėliavėlėmis, virš merijos plevesuos pedofilijos vėliava.Durniau negalėjo socdemai sugalvoti.Nepavyks ,neleisim vaikų tvirkinti.

Anonimas

Gerai pasakyta jo stiprins šeimas ir kur galės atiminėti vaikus ir perduoti pedofilams.Tai. ar tokį mes rinksime.Būtų pasaulio pabaiga,visur klestės pedofilijos klanas.Valio pedofilijai ir jos vadui černiauskui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS