Žiauriai sužalotas šuo iškeliaus į Londoną | kl.lt

ŽIAURIAI SUŽALOTAS ŠUO IŠKELIAUS Į LONDONĄ

Beveik prieš savaitę Kaune, Juozapavičiaus prospekte, rastas sunkiai sužalotas šuo jau turi naują šeimininkę.

Į gyvūnų globos draugiją „Penkta koja“ kreipėsi lietuvė emigrantė, gyvenanti Londone, ir sakė norinti priglausti nelaimėlį. Moteris globotinį pasiims liepą, kai viešės Lietuvoje.

Rasto gyvūno sužalojimai nustebino net daug ko mačiusius veterinarus. Gili žaizda galvoje buvo supūliavusi, audiniai apipuvę, skleidė nemalonų kvapą. Teko gydyti ir sužeistą priekinę koją.

„Kol kas vis valome žaizdas. Kitą savaitę žiūrėsime, gal jau bus galima atlikti galvos operaciją“, – pasakojo „Penktos kojos“ direktorė Agnė Volockytė. Paaiškėjo, kad sužalotas šuo neturi dalies kaukolės.

Kas šitaip žiauriai pasielgė su keturkoju, kol kas nežinoma.

„Atrodo keista, bet šuo jaučiasi puikiai. Chirurgas Diržinauskas operuos tik tuomet, kai bus apgydytos mažesnės žaizdos“, – sakė veterinarė Rimantė Ruseckienė.

Šiuo metu „Penkta kojos“ patalpose glaudžiasi 100 šunų, dar 30 jų laikinai parsinešę namo šios draugijos savanoriai.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

pasipiktinusi

nreikia cia varyti ant to suns. sukandziojo gal vaika kas per nesamones??!!! suo nukentejo jam reikalinga pagalba ir reikia dziaugtis kad yra geru zmoniu!!!!

Suni

veziau pires menesi laiko , nesvarbu ,kad panaikintas karantinas ir visi kiti reikalai, tikrino viska uk, gerai kaip zinodama buvau palikusi suni karantinui ...jauciu butu keliaves i Prancuzijos sunu namus

zzz

grazu mus lietuvoj jei ne vagys tai sadistai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS