22-asis nuosprendis negailestingas: ketveri metai kalėjimo ir tūkstantinė bauda | kl.lt

22-ASIS NUOSPRENDIS NEGAILESTINGAS: KETVERI METAI KALĖJIMO IR TŪKSTANTINĖ BAUDA

  • 2

Kauno apylinkės teismas už 28 vagystes laisvės atėmimu nubaudė vyrą, kuriam tai – 22–asis nuosprendis, pirmadienį pranešė Kauno apygardos prokuratūra.

31 metų R. V. nuteistas už tai, kad nuo praėjusių metų kovo iki birželio pabaigos Jonavoje ir Kaune įvykdė vagystes iš spaudos kioskų, vaistinių, kavinių, automobilių, nuosavų gyvenamųjų namų.

Sugadindamas svetimą turtą, vyras įsilauždavo į patalpas ar transporto priemones ir pasisavindavo įvairius daiktus – cigarečių pakelius, gaiviuosius vaisvandenius, statybinius įrankius, vaistus. Įsilaužęs į svetimas transporto priemones, vyras vogdavo asmeninius žmonių daiktus – papuošalus, telefonus, sportinius aksesuarus.

Apklaustas teisiamajame posėdyje kaltinamasis R. V. kaltę dėl visų padarytų nusikalstamų veikų pripažino pilnai ir paaiškino, kad grįžęs iš įkalinimo įstaigos sugalvojo apvogti spaudos kioskus, nes už panašius nusikaltimus jau buvo teistas. Vyras pavogtą turtą teigė parduodavęs turguje.

Kaltinamasis teigė dėl padarytų nusikalstamų veikų besigailintis ir visus byloje pareikštus civilinius ieškinius visiškai pripažįsta, žada juos atlyginti.

Vyrui skirta bausmė – ketveri metai laisvės atėmimo, bausmę atliekant pataisos namuose bei priteisti daugiau kaip 23 tūkst. eurų siekiantys nukentėjusiųjų ieškiniai, kuriuos jis turės pastariesiems atlyginti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

30 metu variugai 22 teistumai

paskutiny karta israse 4 metelius cypes , sis ziurke jau po trecio teistumo turejo iseit is cypes tik praziles senukas .... bet cia lietuva cia pries 28 metus pederastai. pedofilai ,bandiugos ir variugos su teisejais ,prokurorais ir advokatais issikovojo laisve ir nepriklausomybe.....todel cia lietuvoj visados bus kaltos siu degeneratu apiplestos, ,apsmeiztos , apvogtos ,aukos

ir

kam tas straipsnis ?ar jum nuo to lengviau ar linksmiau juk reikia paklaust kam visa tai dare juk psichologu pas mus daugiau negu daktaru islaikomu pensininku tai gal zmogelis nori valgyti o ten tai duoda nemokamai tai nors nedarytumet tos /antidemokratines/ reklamos o iskeltumet ??? kas del to kaltas ir kas mus valdo?......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS