Aleksote – sunkvežimio „skrydis“ į medį, nukentėjo vairuotojas | kl.lt

ALEKSOTE – SUNKVEŽIMIO „SKRYDIS“ Į MEDĮ, NUKENTĖJO VAIRUOTOJAS

  • 2

Pirmadienį į Aleksotą skubėjo visos specialiosios tarnybos. 

Portalą pasiekė skaitytojų informacija, kad Aleksote, Senosios Obels ir Juodelynės gatvių sankirtoje įvyko eismo nelaimė.

Kauno apskr. VPK poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė patvirtino, kad 10.21 val. šioje vietoje vyro vairuojamas sunkvežimis nuvažiavo nuo kelio, rėžėsi į gyvenamojo namo tvorą, ją nuvertė ir kliudė sode augantį medį. 

Pasak policijos atstovės, pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus. Manoma, kad vyrui galėjo sušlubuoti sveikata. Po eismo nelaimės jis pristatytas į gydymo įstaigą. Apie vyro būklę daugiau informacijos neteikiama.

 

 

GALERIJA

  • Aleksote – sunkvežimio „skrydis“ į medį, nukentėjo vairuotojas
  • Aleksote – sunkvežimio „skrydis“ į medį, nukentėjo vairuotojas
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ne paskutiniam

ryt ir tau taip gali atsitikt užsirašyk ant savo kvailos "makaulės" liga neklauta ateina kvaileli

Čia ne pirmas ir ne paskutinis kartas

kai vairuotojai miršta už vairo, arba užeina epilepsijos priepuolis kai mašina tampa nebevaldoma ir lekia bele kur, ar į medį, jeigu jis būna , arba ant žmonių kai nesulaiko medis. O šundaktariai ir toliau leidžia vairuot tokiem ligoniam, jug šundaktariai puikiai viską žino kokiom ligom serga jo pacientas ir vistiek išduoda med.pažymą kad gali vairuot, nes ne už ačiū, bet užtai gauna nemenka kyšį, tukstančius eurų. Pvz žmogelis turi problemų su ligom, pinigų jis turi kaip šieno ir labai nori įsigyt teises, kurių jam negalima turėt. Bet...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS