Eismą netoli Kleboniškio tilto paralyžiavo dvi avarijos, yra sužeistųjų | kl.lt

EISMĄ NETOLI KLEBONIŠKIO TILTO PARALYŽIAVO DVI AVARIJOS, YRA SUŽEISTŲJŲ

  • 5

Ketvirtadienį portalo skaitytojai pranešė apie didžiules spūstis Kaune, netoli Kleboniškio tilto. Paaiškėjo, kad šių priežastis – panašiu metu įvykusios dvi avarijos.

Kaip portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos budėtojas, pirmasis pranešimas buvo gautas apie 16 val. Buvo informuota, kad netoli Alfonso Meškinio, vadinamojo Kleboniškio, tilto, važiuojant Kauno kryptimi, susidūrė dvi transporto priemonės – sunkvežimis ir lengvasis automobilis. Pareigūnų duomenimis, eismo nelaimės metu žmonės nenukentėjo, vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją. 

Kita avarija užregistruota 16.12 val. Kauno policijos budėtojo duomenimis, eismo nelaimė įvyko Islandijos plente prie Kleboniškio tilto, judant Vilniaus kryptimi. 

Šioje vietoje susidūrė net trys transporto priemonės – „Toyota“, „BMW“ ir „Audi“. Pirminiais duomenimis, į avarijos vietą skubėjo ne tik pareigūnai, bet ir trys greitosios pagalbos ekipažai.

Pareigūnai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad medikų pagalbos prireikė dviem žmonėms. Jie, po pirminės apžiūros vietoje, išvežti į Kauno klinikas. Daugiau informacijos apie jų būklę kol kas nėra.

Portalo skaitytojai informuoja, kad dėl avarijų čia susiformavo didžiulės spūstys, todėl esant galimybei šią atkarpą aplenkite.

GALERIJA

  • Eismą netoli Kleboniškio tilto paralyžiavo dvi avarijos, yra sužeistųjų
  • Eismą netoli Kleboniškio tilto paralyžiavo dvi avarijos, yra sužeistųjų
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: eismo nelaimė, avarija, Kleboniškio tiltas, avarija LT, spūstys
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ha

Kazkokie idijotai ir visiski lekia kaip akis isdege o paskui nespeja sustoti o juk ten greitis tai ribotas cia jau reikia kvailam buti kad i tokias avarijas papulti

Žmogus

Mažiau spoksot i kitu įvykius reikia o žiūrėt į kelia ir nesitrankys kitiem i subines (skirta audi vairuotojui).

jkl

kai pilna debilu taip ir yra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS