Klaipėdos „Regitroje“ tokios apgaulės dar nebuvo | kl.lt

KLAIPĖDOS „REGITROJE“ TOKIOS APGAULĖS DAR NEBUVO

„Regitros“ Klaipėdos filiale – pirmas atvejis, kai egzaminą laikęs asmuo, naudodamasis vaizdo kamera, mėgino išlaikyti teorijos egzaminą.

VĮ „Regitros“ vyresnysis specialistas Gintautas Nagelė pasakojo atkreipęs dėmesį į prie kompiuterio keisčiau nei įprasta besielgiantį vyrą.

„Jis buvo labai įsitempęs. Kažkiek jaudinasi visi, tačiau tas žmogus labai įsitempęs sėdėjo prie kompiuterio. Tai ir sukėlė įtarimų“, – pasakojo G.Nagelė.

Jau po egzamino specialistas atidžiai apžiūrėjo egzaminą laikiusio vyro drabužius. Nuojauta profesionalo neapgavo.

Bliuzone krūtinės plote buvo nedidelė skylutė, o ten įtaisyta mažytė vaizdo kamera.

„Tikėtina, kad ausyje jis turėjo miniatiūrinę ausinę. Greičiausiai kur nors netoli pastato, kuriame laikytas egzaminas, automobilyje sėdėjo žmogus, kuris stebėjo vaizdo kamera perduodamas teorijos egzamino užduotis ir sakė laikančiajam egzaminą atsakymus“, – apgaulės schemą dėstė „Regitros“ specialistas.

„Regitra“ apgaviko egzamino rezultatus anuliavo ir sukčiautoją perdavė policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

lopai

diskutuoja apie tai kad ,,neveltui nepraleidzia."o patys nei iš tolo nežino kas kaip yra.Ta Regitra grynas pinigų plėšimo agregatas.Teorijos klausimai tyčia suvaryti klaidinantys(pvz.kokiais ženklais žymimas arkliu traukiamas vežimas, koks mopedo variklio tūris ir pan.)O apie pravažiavimo egzaminą tai legendos sklinda.Nu krc.kaip visur-korupcijos bujojimo plotai

Eziukas ruke

Perskaiciau...cia tai saunuolis....galima filma statyti....seniai tokiu imantrybiu nesigirdejo....jam reiketu teised duoti, vien uz ""racionalizacija"". O vaziuoti mano galva jis seniai moka (nes ne snarglys)ir daug geriau, kaip jaunos vistos,iskalusios teksta ir kazkaip islaikiusios vaziavima....

Onutei

Oi, tik nereikia. Nereikšminga klaidelė. O paskui kaip Youtube, kur panelė atvirai sako:-"Teises turiu, bet atbulai važiuoti nemoku ".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS