Išgelbėjo du bejėgius vienišus žmones, trečias rastas negyvas | kl.lt

IŠGELBĖJO DU BEJĖGIUS VIENIŠUS ŽMONES, TREČIAS RASTAS NEGYVAS

  • 1

Kauno ugniagesiai gelbėtojai Kaune ir Kauno rajone, ketvirtadienį iškviesti sunerimusių aplinkinių, du žmones rado silpnus, bet gyvus, trečiam, deja, konstatuota mirtis.

Apie 13.30 val. gautas vyro pranešimas, kad Kalniečių g.  gyvenantis tėvas neatidaro durų, įtaria, kad sutriko sveikata.

Per langą pirmame aukšte bute ant grindų pastebėtas gulintis vyriškis. Per langą patekus į vidų įleisti policijos pareigūnai ir medikai. 73 metų V. M. konstatuota mirtis.

15.30 val. V. Krėvės pr. gautas pranešimas, kad prižiūrima moteris neatidaro durų, įtaria, kad galėjo sutrikti sveikata.

Į butą patekta per antrojo aukšto langą, viduje rasta sąmoninga 87 metų A. S. po medikų apžiūros išnešta ir įkelta į medikų automobilį.

16.34 val. gautas pranešimas, kad kaimynas Kauno rajone, Samylų sen., Šlienavos k., J. Biliūno g. neatidaro durų, įtaria, kad galėjo sutrikti sveikata.

Nuvykus gelbėtojams durys jau buvo atidarytos, padėta medikams ligonį išnešti ir įkelti į medikų automobilį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Globą

duokite prižiūrintiems kaimynams, artimiesiems. Senukai nekalti, jei jie yra vieniši. Pašalpas visokiams dykaduoniams dalina, prageria, o seneliams jokios pagalbos nesulauksi. Nors visą gyvenimą gyveno dorai, dirbo, stengėsi. Jau tokia betvarkė valstybėje. Kiek gauna invalidumo pašalpas, nors nebūna jau tokie pasiligoję kaip kurie. Tiesiog spekuliacija. Kas veža tam ir krauna.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS