Kauno apskrityje stiprus vėjas vertė medžius, apgadintas automobilis | kl.lt

KAUNO APSKRITYJE STIPRUS VĖJAS VERTĖ MEDŽIUS, APGADINTAS AUTOMOBILIS

  • 1

Vakar Kaune ir Kauno apskrityje praūžė smarkus vėjas, dėl kurio nemažai darbo turėjo ugniagesiai-gelbėtojai.

Kaip rašoma ugniagesių paros įvykių suvestinėje, daugiausia iškvietimų buvo dėl nuvirtusių medžių ir nulūžusių jų šakų. Viena jų apgadino transporto priemonę.

Vėlų trečiadienio vakarą, apie 23 val., gautas pranešimas, kad Kaune, Partizanų g. medis užvirtęs ant automobilio „Audi 100“. Atvykę ugniagesiai medį supjaustė ir patraukė nuo automobilio stogo.

Iškvietimų netrūko ir Kauno rajone. Pirmasis gautas 16.40 val. Buvo pranešta, kad Babtų seniūnijoje esančioje Upės g. ant kelio nuvirtęs medis. Medis supjaustytas ir patrauktas nuo važiuojamosios dalies. 

Apie 21 val. į pakaunėje, Karmėlavos seniūnijoje esantį Ramučių kaimą vyko ir ugniagesiai ir ESO darbuotojai. Buvo gautas pranešimas apie Gėlių 1-ajame take nutrūkusius elektros stulpo laidus. Pranešėjas baiminosi, kad šalia namai, kurie gali užsidegti. Ugniagesiai budėjo, kol atvyko ESO darbuotojai.

Panašiu laiku teko šalinti kelyje Raudondvaris-Babtai 6 ir 12 kilometruose ant važiuojamosios kelio dalies užvirtusius medžius. Jie supjaustyti ir patraukti nuo kelio.

Apie 21.15 val. ugniagesiai gavo iškvietimą ir vyko į Babtų seniūnijoje esančią Šventupio g. Paskambinęs asmuo pranešė, kad miške mato liepsną. Tačiau netrukus patikslino, kad kibirkščiuoja elektros laidai. Atvykę ugniagesiai budėjo iki ESO darbuotojai gedimą sutvarkė.

Šiek tiek vėliau, apie 22.24 val. Batniavos seniūnijoje esančiame Tolivardžių kaime, prie vienuolyno, degė medis ir žolė. Į nelaimės vietą atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad medis buvo užvirtęs ir nutraukęs elektros laidus. Vietoje buvę ESO darbuotojai jau buvo atjungę įtampą.

Jonavos rajone taip pat virto medžiai. Į Šveicarijos kaime esančią Ąžuolų g. tarnybos vyko apie 20 val. Ant kelio nuvirtęs medis buvo supjaustytas ir patrauktas.

Apie 21.44 val. buvo gautas dar vienas pranešimas. Šį kartą – dėl nulūžusios medžio šakos Markutiškių kaime. Pranešėjas informavo, kad didelė medžio šaka užtvėrė pravažiavimą. Atvykus ugniagesiams šaka patraukta į šalikelę, nušluota važiuojamoji kelio dalis.

Į Kaišiadorių rajoną tarnyboms teko vykti kelis kartus. Šiek tiek po 21 val. gautas pranešimas apie Žiežmarių apylinkės seniūnijoje, Stasiūnų k. ant kelio nuvirtusį medį. Medį iki ugniagesių atvykimo patraukė policijos pareigūnai.

Prieš pat 23 val.  dar vienas medis virto Josvainių seniūnijoje, Kunionių k. Pranešėjas informavo, kad dėl to užtvertas pravažiavimas. Medis supjaustytas ir patrauktas į šalikelę, nušluota važiuojamoji kelio dalis.

Kėdainių rajone pirmasis iškvietimas gautas jau ankstų rytą, apie 8 val.  Gauta informacijos, kad Kėdainių rajone, kelyje Kampai - Pernarava, 2,5 km už Cinkiškių kaimo, ant kelio užvirtęs medis. Ugniagesiai medį supjaustė ir pašalino. 

Apie 16.30 val. gautas iškvietimas į Pernaravos seniūnijoje esančią Liepų g. 3 Čia nulūžusi liepa buvo pakibusi ant kito medžio. Pasinaudojus šalia gyvenančio ūkininko technika medis nuverstas. Tuo tarpu apie 17.37 val. teko vykti į Tilto g., nes čia virš autobusų stotelės buvo nulūžusi ir pavojingai pakibusi medžio šaka. Ji ugniagesių skubiai pašalinta.

Į Raseinių rajoną ugniagesiai vyko tik kartą – dėl Bedančių k., Miško g. ant kelio nulūžusios medžio šakos. Ji supjaustyta ir patraukta.

Naktį, apie 2.30 val. iš gaisro Prienų rajone vykę ugniagesiai patys pastebėjo  nuvirtusį medį Stakliškių seniūnijoje, Baudėjų k. Jį supjaustė ir patraukė  nuo važiuojamosios kelio dalies.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gina

Mano vardas yra Gina Acampora, šiandien aš kalbėjau kaip laimingiausias žmogus visame laukiniame pasaulyje, ir aš pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, kuris išgelbės mano šeimą nuo prastos situacijos, pavadinsiu visą laukinį pasaulį, ir aš taip labai džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad mano šeima sugrįžta gerai, nes man prireikė 100 000 eurų paskolos, kad galėčiau pradėti visą gyvenimą dėl savo profesijos, nes aš esu viena mama, su 4 vaikais, o visas pasaulis atrodė, kad jis kabo manęs, kol susitiko su Dievu, išsiuntė paskolą, kuri pakeitė mano gyvenimą ir savo šeimos gyvenimą, Dievas, bijodamas įmonės, Nora Mildred, ji buvo išganytojas Dievas, išsiųstas išgelbėti savo šeimą su 100 000 eurų paskola, kreipkitės į noramildred.loan@hotmail.com

SUSIJUSIOS NAUJIENOS