Kauno senamiestyje įvykdyta įžūli vagystė (ieškomas kameromis užfiksuotas vyras!) | kl.lt

KAUNO SENAMIESTYJE ĮVYKDYTA ĮŽŪLI VAGYSTĖ (IEŠKOMAS KAMEROMIS UŽFIKSUOTAS VYRAS!)

  • 17

Penktadienio vakarą Kaune siautė ilgapirštis. Į portalą kauno.diena.lt kreipęsis kaunietis Lukas prašo pagalbos atpažįstant vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotą asmenį, taip pat ragina būti itin budriems paliekant savo transporto priemonę Senamiestyje.

Pirmadienį į „Kauno dieną“ kreipęsis jaunas vyras neslepia apmaudo – penktadienį nepažįstamas asmuo ne tik apgadino jo transporto priemonę, bet ir pavogė jame buvusius daiktus.

„Apie 20.45 val. A. Jakšto gatvėje buvusios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip vyras vaikšto ir nužiūrinėja visas gatvės kelkraštyje paliktas mašinas. Net pasišviečia žibintuvėliu. Pamatęs, kad mano automobilyje yra krepšys, ties juo pastoviniuoja kiek ilgiau“, – užfiksuotus ilgapirščio veiksmus nupasakoja Lukas.

Jaunas vyras teigia, kad asmuo išdaužė jo automobilio „Seat Leon“ lango stiklą ir nugvelbė jame buvusį krepšį. Pastarajame buvo kompiuteris ir kiti asmeniniai daiktai.

 

 

„Apie 22 val. pastebėjau vagystę ir iškart pranešiau policijai. Pareigūnai buvo įvykio vietoje ir nusikaltimą užfiksavo. Beliko surasti šį asmenį. Svarbi bet kokia informacija!“ – prašo pagalbos vyras ir pasidalina telefono numeriu, kuriuo galima su juo susisiekti: +37064629892.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui patvirtino, kad penktadienį 22.07 val. gautas kauniečio pranešimas dėl vagystės.

„Įvykis užregistruotas. Numatomas padarytas nuostolis – 1155 eurų. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė iki 6 metų“, – detalizuoja policijos atstovė.

Kauno pareigūnai taip pat ragina atsiliepti visus, ką nors žinančius ar galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos. Pranešti informaciją policijai galima Bendruoju pagalbos telefonu 112 arba 837303450.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Net neabejokit

Surasim ta vagi ir istratinsim

K

Nereik palikinet daiktu automobili,

Egidijus

Kaip galima nustatyti asmenį ar bent jau galėti žinoti kas tai kai veidas išplaukęs, su akmeniu filmuoja ar kas telefonai prieš 17metu geresne kokybe turejo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS