Nakties detektyvas: į greito maisto restoraną įsisuko namų vagis? | kl.lt

NAKTIES DETEKTYVAS: Į GREITO MAISTO RESTORANĄ ĮSISUKO NAMŲ VAGIS?

  • 4

Kaune įvykdyta dar viena mįslinga vagystė – naktį į pirmadienį ištuštintas vienos iš populiariausių mieste greito maisto užkandinių, įsikūrusių Kovo 11-osios gatvėje, seifas. Grobis – beveik penkiaženklis.

Policijos suvestinėse nurodytas net tikslus šio nusikaltimo laikas – 4.13 val. Būtent tokiu metu suveikė vos prieš pusvalandį priduota šio iki pusės keturių nakties dirbančio greito maisto restorano signalizacija.

Atvykus į įvykio vietą, rastos atidarytos įstaigos patalpos bei seifas. Konstatuota, kad iš jo pavogtas 9921 euras.

Įtarimo šešėlis krito ant darbuotojos, atsakingos už pinigų inkasavimą. Jos namuose pareigūnai rado šešis kartus mažesnę sumą už pavogtąją. 25-erių metų R.B., kuria darbdaviai įtaria vagyste, teigia, kad tai – jos santaupos.

Nepaisant to, naktį į antradienį ji jau praleido policijos areštinėje.

Ar kreiptis į teismą dėl R.B. suėmimo dar neapsispręsta. Pirminiais duomenimis, per daugiau kaip trejus jos darbo apvogtoje įstaigoje metus sulaikytoji niekuo panašiu nebuvo įtarta. Nebuvo ji iki šiol ir policijos akiratyje – yra ne tik neteista, bet ir nebausta už jokius administracinius nusižengimus.

Neatmetama, kad įtariamoji turėjo bendrininkų arba šie ja tiesiog pasinaudojo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

ištirs ar samone ar ne ,namu vagiui rankas apkapot reiktu

Inna

Na bet kas per straipsnis! Labiausiai "patiko" kuria darbdaviai itaria vagyste!!! Visiska nesamone! Nei vienas is darbuotoju netiki tuo kas cia kalba!

...

Nežinot ne komentuokit
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS