Neblaivių vairuotojų naktis Kaune: per valandą sužaloti mažiausiai keturi žmonės | kl.lt

NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ NAKTIS KAUNE: PER VALANDĄ SUŽALOTI MAŽIAUSIAI KETURI ŽMONĖS

  • 5

Naktį į šeštadienį Kaune siautėjo neblaivūs vairuotojai. Užregistruoti net du jų sukelti eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės.

Apie 3 val. nakties Minties rato gatvėje į medį atsitrenkė „Peugeot 307“, kurį vairavo 22-ejų metų jaunuolis. Šiam Taikos prospekto gyventojui buvo nustatytas vidutinis girtumas – 1,65 prom. alkoholio.

Neblaivūs buvo ir trys jo keleiviai, su kuriais, kaip ir su vairuotoju, problemų turėjo ne tik greitosios medikai, bet ir policija. Avariją patyrusio ekipažo keleiviai plūdosi, nesileido apžiūrimi, o vairuotojas bandė pabėgti.

Dėl tokio jų elgesio net nežinoma, kiek tiksliai žmonių susižalojo. Į Klinikas su policijos palyda išvežtas tik kojos traumą patyręs 30-metis keleivis. 26-erių moteris, nors ir skundėsi peties skausmu, vykti į gydymo įstaigą atsisakė.

Apie 4 val. nakties neblaivus automobilio „Audi“ vairuotojas Ringaudų Pilėnų gatvėje trenkėsi į elektros stulpą. Jam taip pat nustatytas vidutinis girtumas – 1,87 prom. alkoholio. Šios avarijos pasekmės sunkesnės – sužaloti du žmonės. Jie taip pat išvežti į Klinikas.

Gairės: avarija LT, neblaivūs vairuotojai, avarijos kaune, Peugeot trenkėsi į medį
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

RJ

Aisku, kad turejo tu keliu gaideliu atsiprasyti, maloningai pasodinti i automobili ir graziai nuvezti i gydymo istaiga. O cia muse, krate elektro soku ir t.t. Ar gi tai policija?

Nu jo

Labai ydomu kodel policijos pareigunai pristate nukentejusi y klinikas nenorejo pasakyti savo pavardes o po ilgu ikalbinejimu prisistate antanaicio pavarde kodel nepasako kad nukentejusi muse kitus elektros soku krete vadino necenzuriniais zodziais kodel nukentejes isliauze is masinos sumustas policijos nors rurejo sulaukt mediku

>DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

Rusų mafijos bosą Striukį Putiną ir jo bendrus Antonovą su Baranausku į kartuves.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS