Neblaivus „Don Kichotas“ bandė šokdinti Kauno policiją | kl.lt

NEBLAIVUS „DON KICHOTAS“ BANDĖ ŠOKDINTI KAUNO POLICIJĄ

  • 1

Šiandien paryčiais vienas smurtu artimoje aplinkoje įtariamas Aukštųjų Šančių gyventojas nesėkmingai bandė pergudrauti policiją. Tačiau jo patirtą fiasko vainikavo priverstinė ekskursija į areštinę ir pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pagalbos šauksmą iš policijos – kad reikia skubiai atvykti į vieną Prancūzų gatvės daugiabučių kiemą, kuriame automobilyje užsirakinęs įtariamasis, šiąnakt budėjusi ugniagesių gelbėtojų pamaina gavo apie ketvirtą nakties. Sumaišties kaltininkas bandė slėptis savo automobilyje, išgirdęs, kad dėl jo smurtavimo prieš septintą dešimtį pradėjusį tėvą yra kviečiama policija.

Laimė, pareigūnai suskubo laiku, nes neatmetama, kad neblaivus įtariamasis planavo sprukti nuo jų, pavojingai manevruodamas netrukus turėjusio pabusti Kauno gatvėmis.

Tačiau tespėjęs užsirakinti savo automobilyje, jis atsisakė atidaryti policininkams duris. Kol neišgirdo, kad šie, savo ruožtu, skambina ugniagesiams gelbėtojams.

Pastarieji netrukus pakeliui į įvykio vietą buvo atšaukti, įtariamajam supratus, kad toliau priešintis – bergždžias reikalas.

39-erių „Don Kichotui“ po sulaikymo nustatytas vidutinis girtumas – 2,21 prom.

Likusią nakties dalį jis jau praleido policijos areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, už ką gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.     

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tai ko taip slepia?

Reikėjo parašyt iš kokio namo tas Don Kichotas, ar turi šeimą, ar tik su tėvuku gyvena, kuri skriaudžia. Ir kam taip slepia, o kai žiniasklaida slepia parašyt net namo nr, ir tuo labiau to smurtautojo pavardę, tai čia taip kartosis ir kartosis, nes jis lieka niekam nežinomas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS