Neįtikėtinas įvykis troleibuse: gyvybe rizikavo „zuikių“ porelė? | kl.lt

NEĮTIKĖTINAS ĮVYKIS TROLEIBUSE: GYVYBE RIZIKAVO „ZUIKIŲ“ PORELĖ?

  • 17

Sekmadienio vakare Tunelio gatvėje iš važiuojančio troleibuso iššokę du nepilnamečiai greičiausiai taip gelbėjosi nuo kontrolierių. Kaip jau rašyta, vienam iš jų pavyko šį pavojingą triuką atlikti sėkmingai. Jį bandžiusi pakartoti „kaskadininko“ draugė susižalojo galvą.

Šis pavojingas incidentas, kurio UAB „Kauno autobusai“ viešųjų ryšių specialistė Ramunė Tarandė, pataria daugiau nebekartoti, įvyko apie pusę aštuonių vakaro „15-ojo“ maršruto troleibusui važiuojant Geležinkelio stoties link.

Pirmasis iš jo iššokęs jaunuolis tiesiog pasinaudojo situacija, kad šioje Tunelio gatvės vietoje dėl techninių kliūčių troleibuso vairuotojai turi sulėtinti greitį. Be to, priekyje jo dar važiavo ir greitosios automobilis.

Troleibuso duris „kaskadininkas“ atidarė, pasinaudojęs instrukcija, kaip su jomis elgtis nelaimės atveju. Neatmetama, kad tai jau jam buvo žinoma, nes galimai taip jis yra elgęsis ir anksčiau.

Įvykio vietoje/"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Tik po kurio laiko tokiam pačiam šuoliui ryžusis „kaskadininko“ draugė dar pasinaudojo ir tuo, kad po jaunuolio šuolio troleibuso vairuotoja jau buvo pradėjusi stabdyti. Tačiau ji iššoko ne taip sėkmingai ir, anot liudytojų, liko gulėti ant grindinio kraujuojančia galva.

Geriau jau tokiais ekstremaliais poelgiais keleiviai neužsiimtų, nes jie rizikuoja ne tik savo, bet ir aplinkinių sveikata.

Ar ir mergina spėjo pranerti pro draugo atidarytų troleibuso durų tarpą, ar tik pakartojo jo veiksmus, nes šios durys po kurio laiko užsidaro, dar tikslinama.

Susižalojusi šešiolikmetė greitosios automobiliu nuvežta į Klinikas. Jos būklę dėl patirtos galvos traumos policijos pareigūnai apibūdino kaip stabilią.

Nustatytas ir nukentėjusiosios draugas. Jis taip pat - 2002 m. gimimo.

UAB „Kauno autobusai“ atstovės žiniomis, šešiolikmetis važiavo be bilieto. Ir galimai išsigando, kad pateks į kontrolierių, tądien apie pusdienį budėjusių prie Dainų slėnio, spąstus, apie ką galimai, kaip įprasta, skelbė koks nors socialinių tinklų forumas. Tačiau jie jau buvo palikę šią vietą. Pirminiais duomenimis, – jau prieš kelias valandas.

„Geriau jau tokiais ekstremaliais poelgiais keleiviai neužsiimtų, nes jie rizikuoja ne tik savo, bet ir aplinkinių sveikata. Šiuo atveju stresą patyrė ir troleibuso vairuotojas,“ – linkusi po šios dar palyginti laimingai pasibaigusios nelaimės akcentuoti UAB „Kauno autobusai“ atstovė.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistės Dovilės Bernotaitės, dėl šio įvykio, apie kurį pranešė pati troleibuso vairuotoja, pradėta administracinė teisena. Tačiau, ar pavojingai elgęsi nepilnamečiai buvo blaivūs, policijos atstovė atsakyti negalėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

kada ?

Kada pagaliau visi įlipinės pro priekines duris ir žymės bilietus? Juk pradėdamas važiuoti , vairuotojas turi teisę patikrinti,ar turi koks zuikis bilietą.Dažnai vairuotojas tik per viedrodėlį akimis palydi zuikius ir gale triukšmaujančius.

Antonimaa digai.

Kiek zinau troleibuas buvo pilnas zmoniu o jie buvo gale visi kalbejo.. +manau nebutu sustojusi. Daugiumai vairuotoju visiskai nusispjauti.. ypac i vaikus.. numotu ranka ir tiek sakytu nemano problem kad tik uzdirptu keleta kapieku ar grc pravazuotu ir pailsetu.. o kaikuriu vaiku tevai tikrai labai greizti uz pamestus daiktus nuolatiniu telefonu ar dar kazka duoda i skura ar net ziauriau.. ypac jeigu seima nera is turtingiausiu.. ar turi daugiau vaiku..

Diga Anonimui

Jeigu tai tiesa, tai jie visiški durneliai. Kas trukdė paprašyt vairuotojos, kad sustotų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS