Padėkite surasti kaunietės mašiną apgadinusius kelių „erelius“ | kl.lt

PADĖKITE SURASTI KAUNIETĖS MAŠINĄ APGADINUSIUS KELIŲ „ERELIUS“

  • 2

Vakar kaunietė, kuri socialiniame tinkle „Facebook“ pasivadinusi Agnė Lu, pasidalijo pagalbos prašymu. Dar ir šiandien daugelis komentatorių piktinasi merginos aprašyta situacija.

„Sveiki, kreipiuosi pagalbos. Birželio 5 d. apie 11 val. Kaune, Partizanų gatvėje, prie 76 namo esančiame kieme buvo stipriai apgadinti du automobiliai“, – nuotraukose užfiksuotą vaizdą aprašo Agnė.

Pasak kaunietės, šį nusikaltimą matė vienintelė liudininkė, kurios teigimu į minėtus automobilius stipriai rėžėsi tamsios spalvos mašina, lėkusi dideliu greičiu.

„Senyva moteris nepažino nei automobilio markės, nei valstybinių numerių. Iš sudaužymo žymių galima spėti, kad iš įvykio vietos pasišalinusio automobilio priekis vairuotojo pusėje turėtų būti stipriai sumaitotas“, – spėjimais dalijasi nukentėjusi mergina.

Anot jos, apgadinto automobilio neįmanoma sutaisyti, nors mergina jį tvarkingai paliko stovėti kieme.

„Galbūt žinote ar matėte panašiu metu įtartina automobilį? Galbūt jūsų kieme stovi automobilis sudaužytu priekiu kairėje pusėje?“, – viltingai klausia Agnė.

Mergina užsimena, kad būtų naudinga bet kokia informacija apie šį įvykį, tačiau pabrėžia, kad ne žalos atlyginimas svarbiausia. 

„Tokie kelių „ereliai“, kurie milžinišku greičiu laksto daugiabučių kiemuose, kitą kartą gali trenktis ne į automobilius, o į žaidžiančius mūsų vaikučius“, – sako ji.

Visus, turinčius bet kokios informacijos, mergina prašo skambinti numeriu ‭‭+370 (677) 36 754‬‬.

GALERIJA

  • Padėkite surasti kaunietės mašiną apgadinusius kelių „erelius“
  • Padėkite surasti kaunietės mašiną apgadinusius kelių „erelius“
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

hh

kaip visada tas pats kiemas, tos pat avarijos, visi mato, bet pensininkai nieko nesako. Nueik per butus, visi prie langų sėdi ir viską mato. Man tas pats buvo tam pačiam kieme

Anonimas

Neįmanoma sutaisyti nejuokint pasaulio keliu vištele netokius sutaiso.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS