Pirmojo sniego išbandymo neišlaikė: per avariją Petrašiūnuose nukentėjo du žmonės | kl.lt

PIRMOJO SNIEGO IŠBANDYMO NEIŠLAIKĖ: PER AVARIJĄ PETRAŠIŪNUOSE NUKENTĖJO DU ŽMONĖS

  • 3

Nuo ankstaus ryto Kaune pasipylę eismo įvykiai nesibaigė ir po pietų. Per vieną jų, įvykusį Petrašiūnuose, medikų pagalbos prireikė dviem žmonėms.

Portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija apie eismo nelaimę R. Kalantos gatvėje. Pasidomėjus paaiškėjo, kad pirmojo sniego išbandymo neišlaikė dvi transporto priemonės – „Audi“ ir „Volksvagen“.

Pasak Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės, pranešimas apie nelaimę gautas 12.24 val. Šioje vietoje susidūrė 32-ejų metų moters vairuojama „Audi“ ir 65-erių metų vyro vairuojamas „Volksvagen“. 

Į nelaimės vietą skubėjo ir pareigūnai, ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Medikų prireikė „Audi“ vairuotojai ir kartu važiavusiai 34-erių metų keleivei. Abi nukentėjusios moterys išvežtos į gydymo įstaigą. 

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojai blaivūs.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Portalas jau rašė, kad iškritus pirmosioms snaigėms Kaune jau nuo pat ryto fiksuojamos avarijos. Vieno įvykio metu Kaune nukentėjo žmogus – Jonavos gatvėje avarijoje keleiviui sužalota ranka.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur krituliai: šlapdriba, lietus. Vėjas šiaurės rytų, rytų, 7–12 m/s, kai kur gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

GALERIJA

  • Pirmojo sniego išbandymo neišlaikė: per avariją Petrašiūnuose nukentėjo du žmonės
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija Kaune, eismo nelaimė, avarija LT, pirmasis sniegas kaune, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Eilini karta

Nas ir kas, kad blaivus? Avarijos tai neisvenge. Linkiu visiems blaiviems vairuoti bent taip, kaip per reidus priciuptiems neblaiviems - ir nebus avariju.

o

Nebūk toks tikras, kad Tu ne durnas, gal ir Tau pravartu mašiną padžiaut per žiemą....

Vairuotojas

Durniam jau tokiu laiku važiuoti negalima.Masinas reikia statyti iki pavasario.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS