Pradėtas tyrimas dėl nuteistųjų ligoninėje rastų narkotikų | kl.lt

PRADĖTAS TYRIMAS DĖL NUTEISTŲJŲ LIGONINĖJE RASTŲ NARKOTIKŲ

  • 2

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl  Laisvės atėmimo vietų ligoninėje Pravieniškėse aptiktų narkotikų.

Atsižvelgus į Kriminalinės žvalgybos skyriaus turimą informaciją, kad nuteistieji, atvykę iš Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos, galbūt disponuoja narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, Ligoninės vidaus ligų skyriuje, kameros tipo palatoje, praeitą savaitę buvo atlikta neplaninė krata.

Atliekant kratą tarp nuteistojo pirštų buvo pastebėtas balto popieriaus gniužulas, tačiau jis kategoriškai atsisakė atiduoti įtarimų sukėlusį daiktą, nevykdė pareigūnų reikalavimų, pradėjo priešintis jėga, todėl prieš jį buvo panaudota fizinė prievarta.

Paėmus iš nuteistojo popieriaus gniužulą, jame buvo aptikta augalinės kilmės žalsvos spalvos smulkintos medžiagos, kaip įtariama, narkotinės, pranešė Kalėjimų departamentas.

Dėl šio įvykio Ligoninės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

2016 metų rugpjūtį Pravieniškėse buvo atidaryta iš Vilniaus iškelta moderni Laisvės atėmimo vietų ligoninė. Joje vienu metu gali gydytis apie pusantro šimto nuteistųjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Bet idomiai

Gaidys iki paskutinio momento laikesi kol gavo i liuli.tikras gaidys.narkomanai gali dziaugtis

Dzin

Taigi ir nuteistieji gydėsi pagal vyriausybės sprendimą. O šis kiekis nedidelis asmeninėms reikmėms, dzin kad kaliniai svaiginosi, bet seimas juk leido.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS