Ugniagesiai išgelbėjo neaišku kiek ant grindų išgulėjusią bejėgę moterį | kl.lt

UGNIAGESIAI IŠGELBĖJO NEAIŠKU KIEK ANT GRINDŲ IŠGULĖJUSIĄ BEJĖGĘ MOTERĮ

  • 1

Kaune suaugusiems vaikams pasigedus mamos darbo ėmėsi ugniagesiai ir taip bendromis jėgomis moteris buvo išgelbėta.

Ketvirtadienį perpiet į specialiąsias tarnybas kreiptasi prašant padėti patekti į ligotos moters butą Kovo 11-osios gatvėje.

Gautas pranešimas, kad kelios dienos nepavyksta susisiekti su motina, kuri turi sveikatos problemų. Niekas neatidaro durų.

Ištraukiamosiomis kopėčiomis patekta pro langą į butą.

Viduje rasta ant grindų nukritusi sąmoninga 86 metų M. G. Ji perduota medikams.

Daugiau informacijos apie moters būklę neteikiama. Kauno klinikų atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad nėra gavę moters leidimo teikti tokią informaciją žurnalistams.

Į ugniagesius, policiją ar į Bendrąjį pagalbos centrą pastaraisiais metais dažnokai kreipiasi kauniečiai, negalintys susisiekti dėl artimaisiais ar nepribeldžiantys į kaimynų duris. Patekus į butą ar namą vienais atvejais žmogui padėti jau niekuo negalima – randamas kūnas, tačiau  sunegalavusiems ir bejėgiais tapusiems žmonėms dažnai į pagalbą atskubama dar nepavėluotai. 

Pasitaiko ir kuriozinių atvejų. Sulaukę susirūpinusios atžalos skambučio, kad negali prisiskambinti tėvui ar mamai, kad niekas neatidaro jų namų durų, ugniagesiai įsilaužia į būstą, o jame randa sveikutėlį, tik kietai miegantį ieškomą asmenį. Arba šis grįžta namo ugniagesiams belaužiant duris. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

KLB

Tai kas per vaikai,kad neturi ,tokio garbingo amziaus,motinos busto rakto.Matyt tiek jie ir rupinasi.Kazkaip man tai nesuprantama.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS