Viršūnė: vagims prireikė vėliavų stulpų, vėliavos atsidūrė krūmuose | kl.lt

VIRŠŪNĖ: VAGIMS PRIREIKĖ VĖLIAVŲ STULPŲ, VĖLIAVOS ATSIDŪRĖ KRŪMUOSE

  • 0

Šiąnakt po Kauno marių regioninį parką pasivaikščioję vagys vargu, ar pasiruošė šventėms, nors parsinešė net tris didžiulius vėliavų stovus. Faktas, kad po vagystės ant jų buvusios vėliavos atsidūrė krūmuose, rodo, kad patriotiškumas ir valstybingumas jiems – nė motais.

Stovų pasigedusi Kauno marių regioninio parko direkcija peržiūrėjo vaizdo kamerų užfiksuotą medžiagą ir nustatė, kad nekviesti svečiai užsuko iš karto po vidurnakčio, apie 0.30 val.

"Vagišiai darbavosi dviese, prieš tai uždengę pagrindinę vaizdo kamerą. Tačiau jie buvo užfiksuoti kita kamera. Visą medžiagą perduosime policijai, o tuo metu prašome informacijos iš vietinių ir pravažiuojančių, kurie kažką matė, girdėjo, gal žino, kas parduoda "grobį" ar jį parsitempė namo, nes trys aukšti stulpai nepastebėti likti negali. Vagys, dar turite progą grąžinti stulpus draugiškai!" – teigė direkcijos atstovai.

Užfiksuotoje medžiagoje matosi, kad vagys – jauni, vienas slėpėsi po striukės gobtuvu.  

Parko direktorė Nijolė Eidukaitienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad nuostoliai – nemenki. "Kiek žiūrinėjame, vieno naujo tokio stovo kaina – 200-300 eurų", – sakė vadovė.

"Išmesti valstybės vėliava nėra gerai. Bet sugalvoti pavogti stulpus – tai jau fantazijos reikia geros", – socialiniame tinkle paviešintą informaciją vertino internautai.

Tai ne pirma vagystė parke. Prieš porą metų nuo tarnybinio direkcijos automobilio buvo dingę valstybiniai numeriai.

GALERIJA

  • Viršūnė: vagims prireikė vėliavų stulpų, vėliavos atsidūrė krūmuose
  • Viršūnė: vagims prireikė vėliavų stulpų, vėliavos atsidūrė krūmuose
Kauno marių regioninio parko direkcijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS