Vakariniame aplinkkelyje blogai pasijutus vairuotojui vilkikas rėžėsi į atitvarus | kl.lt

VAKARINIAME APLINKKELYJE BLOGAI PASIJUTUS VAIRUOTOJUI VILKIKAS RĖŽĖSI Į ATITVARUS

  • 3

Penktadienio rytą gautas pranešimas apie Vakariniame aplinkkelyje Kaune įvykusią avariją. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko, kai vairuotojui sušlubavo sveikata ir jis nesuvaldė transporto priemonės. 

Kauno apskrities policijos duomenimis, apie 9.25 val. gautas pranešimas, kad Vakariniame aplinkkelyje, važiuojant nuo Lampėdžių link 9-ojo forto, sunkiasvoris automobilis atsitrenkė į atitvarus.

Bendrajame pagalbos centre pranešta, kad įvykio metu prispaustas žmogus. Įvykio vietoje dirbo policija, ugniagesiai, greitoji.

Kaip portalui kauno.diena.lt sakė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas, medikai atgaivino vairuotoją ir išvežė į ligoninę.  

Vilkikas iš važiuojamosios kelio dalies patrauktas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vairuotojas

Butent ir susidaro dar didesnis kamstis,nes gudruciai vaziuoja iki pasibaigia juosta,paskui grudasi naglai ir stabdo judanti srauta.

Anonimas

Tam ir užtveria, kad nelystų visokie gudručiai į priekį, o stotų į vieną JUDANČIĄ eilę,

Arunas

Dėsninga. Šitoj atkarpoje seniai reikia pastatyti ženklą, kad iki pačio įvažiavimo iki magistralės Klaipėda- Vilnius uždrausti sunkvežimiams važiuoti antra eile. Sunkvežimiai piko metu specialiai užima antrą eilę ir nepraleidžia lengvųjų automobilių antra eile, taip tik dar padidindami kamsčius....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS