75 000 eurų laimėtojas bilietą atidavė mamai | kl.lt

75 000 EURŲ LAIMĖTOJAS BILIETĄ ATIDAVĖ MAMAI

  • 2

Lietingą ir šaltą spalio trečiadienį į centrinį loterijos biurą sostinėje atvyko kukli moteris iš tolimo krašto – Biržų rajono. Tačiau su savimi atsivežė momentinės loterijos bilietą, kuris atnešė nekuklų laimėjimą – 75 000 eurų.

„Šį sėkmę atnešusį bilietą pirkau ne aš, o mano sūnus“, – pasakojimą pradėjo moteris, šiuo metu jau esanti pensijoje, o prieš tai dirbusi laiškininke.

Svajoja susiremontuoti namą

„Sėkmės 7” bilietą, kuris atnešė 75 000 eurų laimėjimą, moteriai padovanojo jos sūnus. „Jis mėgsta momentines loterijas, vis laimi po 10 ar 20 eurų, o štai sekmadienį aplankė toks didelis laimėjimas. Parbėgęs namo sūnus pradėjo šaukti iš džiaugsmo, kad laimėjo, galvojau – meluoja“, – juokėsi Biržų rajono gyventoja. Jai sūnus ir įteikė bilietą. „Štai ir atvažiavau į Vilnių, kaimynas atvežė, ilga kelionė“ , – šypsojosi moteris. 

Į centrinį loterijos biurą moteris atvyko praėjus trims dienoms po žinios apie laimėjimą. „Beveik nemiegojau visas naktis, kol išlaukiau kelionės į Vilnių“, – juokėsi ji.

Apie tai, kam skirs laimėtą solidžią sumą moteris taip pat šnekėjo kukliai. „Daugiausia turbūt reikės skirti namui. Stogą štai reikia susitvarkyti, svajoju ir visus namus gražiai įsirengti”, – nedrąsiai mintimis dalijosi moteris.

Prieš išvykstant atgal namo į Biržus, 75 000 eurų savininkė prasitarė, kad dabar ir pačiai reikės dažniau nusipirkti bilietus.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Au

Sveikinu!

Sveikinu

labai dziaugiuos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS