Konferencija „Formulė: versli ir laiminga. Be streso“ | kl.lt

KONFERENCIJA „FORMULĖ: VERSLI IR LAIMINGA. BE STRESO“

  • 0

Jau greitai – lapkričio 8 d. vyks didžiausia verslioms moterims skirta konferencija Kaune, Žalgirio arenos amfiteatre! Tai jau antrus metus rengiamas socialinis edukacinis projektas verslioms moterims „Formulė: versli ir laiminga“.

Praėjusių metų sėkmė, kuomet konferencijoje dalyvavo 500 verslių moterų, motyvavo imtis šių metų projekto. „Po konferencijos, bent aš išėjau tik su dar didesne viltimi ir dar stipresniu noru veikti tai, apie ką svajoju. Manau, taip ne tik man. Tad ačiū. Ir lauksime tokių renginių kaip įmanoma dažniau!“ – Indrė.

Šių metų temą skyrėme streso valdymui – kaip išvengti streso versle, kas yra streso priešnuodis?  Pranešėjai nagrinės, kiek streso verslo moterims kelia kasdieniai dalykai – vaidmenų tarpusavio suderinimas, finansai, informaciniai „burbulai“ ir kita. Kaip stresas veikia moterų gyvenimą, fizinę ir dvasinę sveikatą, kaip jį suvaldyti ar susidraugauti, o gal tiesiog kažką pakeisti arba keistis pačioms?

Kviečiame aktyviai dalyvauti moteris, kurios versle žengia pirmuosius žingsnius, ir tas, kurios jau turi verslo valdymo ar vadovavimo patirties. Konferencijoje Jūsų laukia penki pranešimai ir dvi diskusijos, Kauno kolegijos studentų organizuojama atsipalaidavimo mankšta šokio žingsniu.

Dalyvavimas nemokamas.
Konferencijos programa ir registracija (būtina): http://chamber.lt/renginiai/konferencija-formule-versli-ir-laiminga-be-streso/

Iki susitikimo!

Data: 2018 m. lapkričio 8 d.
Vieta: Žalgirio arena, amfiteatro salė, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
Organizatorius: Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Kauno regiono verslo moterų tinklas
Partneris: UAB „Ekspozicijų centras“
Rėmėjas: AB „Swedbank“

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)