Ant „Muzikuojančio kelto“ denio koncertuos M. Jampolskis ir Irūna | kl.lt

ANT „MUZIKUOJANČIO KELTO“ DENIO KONCERTUOS M. JAMPOLSKIS IR IRŪNA

  • 0

"Muzikuojančio kelto" lankytojai liepos 16 d. turės išskirtinę galimybę sudalyvauti teatralizuotoje retro programoje "Viskas baigta". Be originalių dainų čia vyraus ir šiek tiek pakoreguota senoji lietuviška estrada. Naujame repertuare susipins iki ašarų jaudinantys ir humoro kupini pasirodymai, kurie žiūrovams sukels itin kontrastingus jausmus.

Paklaustas, kodėl programa vadinasi taip pesimistiškai, M. Jampolskis siūlė čia tiesiog padėti daugtaškį: "Nežinia, kas gali nutikti rytoj..." Tačiau tai esą tikrai nereiškia, kad šis koncertas duetui paskutinis - atlikėjai taip tiesiog siekė sukurti intrigą.

"Vis dėlto Irūna yra jauna moteris, kurianti šeimą. Taigi visaip gali nutikti. Tad šiandien mes gyvename savo "auksines" akimirkas", – atviravo žinomas Lietuvos aktorius ir dainininkas.

Irūna patvirtino, kad kol kas duetas tikrai nežadantis iširti - visą vasarą jiedu toliau klausytojams dalins geras emocijas, gausiai koncertuodami su nauja programa "Viskas baigta".

"Tikrai dar nėra viskas baigta, tačiau šis pavadinimas mūsų galvose gimė ne be reikalo. Manau, kad tiek metų gyvuojantis projektas prieina ribą, kai jau reikia poilsio. Tačiau tai - mano iniciatyva. Labai tikiuosi, kad įvyks šeimos pagausėjimas. Taigi tokiu pavadinimu apsidraudžiame, jei tai iš tiesų įvyktų", – juokavo dainininkė, kuri neseniai sumainė žiedus su mylimuoju Roku.

Ir vis dėlto, jei duetas išsiskirtų, mergina labai pasiilgtų savo scenos partnerio, kasdienio jo palaikymo bei naudingų patarimų.

Paklausta, ko galima tikėtis šioje skambaus pavadinimo programoje, ji atsakė, jog dar pavasarį praūžęs intensyvus koncertinis turas klausytojus stebino visai naujais ir, žinoma, visiems puikiai pažįstamais kūriniais.

Jau septynerius metus gyvuojantis duetas turbūt kiekvienais metais papildydavo ir "Muzikuojančio kelto" programą. Pasiteiravus, ar neatsibosta ta pati scena, Irūna sakė, kad monotonijos pramogų pasaulyje nėra.

"Atrodo, nors ir dainuoji tą patį, scena ta pati, tačiau dar nebuvo tokio atvejo, kad koncertai būtų identiški. Žiūrėk, vieną kartą dainuojant tą pačią dainą gali apsiverkit, o kitąsyk – pasijuokti", – šmaikštavo atlikėja. Tačiau pridūrė, kad, iširus duetui, labiausiai nepasiilgtų pernelyg intensyvaus gyvenimo būdo.

Liepos 16 d., 20.30 val., keltas "Nida" išplauks iš Senosios Smiltynės perkėlos. Bilietus platina „Bilietų pasaulis“.

GALERIJA

  • Ant „Muzikuojančio kelto“ denio koncertuos M. Jampolskis ir Irūna
  • Ant „Muzikuojančio kelto“ denio koncertuos M. Jampolskis ir Irūna
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS