Laukia nuomonių dėl S. Povilaičio atminimo įamžinimo idėjų | kl.lt

LAUKIA NUOMONIŲ DĖL S. POVILAIČIO ATMINIMO ĮAMŽINIMO IDĖJŲ

Palangoje nuspręsta ilgiau palaukti gyventojų nuomonės apie siūlomas maestro Stasio Povilaičio atminimo įamžinimo idėjas. Nuspręsta, kad vertinimo komisija geriausią idėją, kuri ir bus įgyvendinta, išrinks iki balandžio 1-osios. Anksčiau tai planuota padaryti iki kovo 1-osios.

Nors planuota iki kovo išsiaiškinti, kaip Palangoje bus įamžintas dainininko Stasio Povilaičio atminimas, to teks palaukti dar mėnesį.

Skelbiama, kad Palangos savivaldybės administracija nusprendė pratęsti laiką per kurį laukiama gyventojų ir miesto svečių pastabų bei pasiūlymų dėl maestro atminimo įamžinimui pasiūlytų idėjų projektų.

Pakeistose konkurso sąlygose numatoma, kad specialiai pateiktiems idėjų projektams vertinti suburtos komisijos posėdis turi būti organizuojamas ne vėliau kaip iki balandžio 1 d.

Per visą šį laiką laukiama gyventojų bei miesto svečių pasiūlymų bei komentarų apie pateiktus idėjų projektus, kurie eksponuojami Palangos miesto savivaldybės viešojoje bibliotekoje.

S.Povilaičio atminimo įamžinimo idėjos projekto konkursas pratęsiamas jau ne pirmą kartą.

Konkursą buvo nuspręsta pratęsti ir praėjusių metų spalį, mat tuomet vertinimo komisija iš septynių pateiktų idėjų neišrinko verčiausios ir konkursas buvo pratęstas trims mėnesiams – iki vasario 1 d.

Vasarį sulaukta kur kas daugiau idėjų projektų – 20.

Jie visi šiuo metu ir yra eksponuojami bibliotekoje. Idėjų projektų autoriai nestokojo išradingumo. Gauta nemažai pasiūlymų maestro atminimą įamžinti skluptūromis, paminklais, atminimo lentelėmis bei ženklais, esama siūlymų prie Rąžės upės pastatyti suoliuką su S.Povilaičio vardu.

Gauta ir pasiūlymų statyti scenas ar rengti dainininko vardo muzikos festivalius.

Tarp pateiktų idėjų ir gana įspūdingos instaliacijos – visai greta tilto siūloma pastatyti pereinamą, šviečiančią skulptūrą-kompoziciją, o pajūryje – įspūdingą plokštelės formos skulptūrą.

Kai kurių pasiūlytų idėjų įgyvendinimas, nurodoma, galėtų atsieiti net ir 500 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

romesh

gauti greitą paskolą per 72 valandas Aš val suteikti daugiau trauka uždaryti kiekvieną asmenį finansinių sunkumų ir Amene džiaugsmo į širdį, apie tai; turite finansinių problemų, jūs, kurie jie atmetė finansų įstaigoms dėl paruoštas paklausa; Jus domina pagerinti savo figūra veiklą ir grįžti į juos mesti savo finansinius planus; prieš 3% norma, jei jie yra geros reputacijos ir galės grąžinti gerą datą. Bet čia yra keletas cualesintervengo domenai: * finansinė * Nekilnojamojo paskolos * Paruošta investicijų * Auto paskola * Skolos konsolidavimas * Kredito marža * Antra Hipotekiniai * Išpirkimo kredito * Asmeniniai Paskolos PASTABA: Siųsti mus numerį ir metus, nusidėvėjimo jos paskolos ir mes atsiųsime jums paskolos mokėjimų konfigūraciją. paštas: financeurdepret@gmail.com financeurdepret@gmail.com financeurdepret@gmail.com

Anonimas

Pirmiausia, zodis maestro nelinksniuojamas(kaip ir Oslo,) o antra,- maestro zymi labiau menini isprusima pasiekusi asmeni.Jeigu jau ir Kernagis ir Povilaitis tituliujami zodziu maestro,tada ir i Radzi kreipkimes maestro.

aivom

Kodel ji pravardziuojate maestru?negeda?kernagi jau suoliuku pavertet dabar sita dainoreli norit?o dainos tai kompozitoriu,ne jo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS