Šventės desertas – A. Mamontovo koncertas ir fejerverkas | kl.lt

ŠVENTĖS DESERTAS – A. MAMONTOVO KONCERTAS IR FEJERVERKAS

Šeštadienio vakarą, antrąją Jūros šventės dieną, klaipėdiečių ir svečių laukia išskirtiniai koncertai, tarp jų – populiarios muzikos žvaigždės Andriaus Mamontovo pasirodymas. Šventę vainikuos įspūdingas fejerverkas.

Šeštadienį Kruizinių laivų terminale 20 val. koncertuos grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, 21.30 val. – klaipėdiečiai „Royce“, o 23 val. vyks išskirtinis A. Mamontovo koncertas.

Na o tą patį vakarą Teatro aikštės scenoje pasirodys svečiai iš Vengrijos – grupė „IALAZ“, 21.30 val. dainuos Giedrė Kilčiauskienė. Vakarą pabaigs grupė „Garbanotas bosistas“, kurių koncerto pradžia 23 val.

Vidurnaktį, iš Klaipėdos piliavietės Jūros šventės dangų nušvies fantastiškas fejerverkas – šios vasaros fiestos Klaipėdoje kulminacija.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

gėda i rengėjams

nebuvo jūros šventės šiemet. ir jei tai repeticija - ji prasta, paradas kaip išsikvėpusi gegužės 1 eisena miestas nepapuoštas. koncertų įvairovės irgi nebuvo. kur iššvaistė pinigus nematyti. tiesiog turgų padarė.ir taip uostamiestyje neturim kur pasižmonėti, tai dar iš jūros šventės parodiją padarė. gėda rengėjams. atėmėt metus lauktą džiaugsmą. nebus ką prisiminti.

klaipedietis

Jau MOBIS VARPA,dau ka pasako poziuri i mus,na o ANDREI MAMONTOV jau ir persikrykstyti suspejo))blogesnes sventes dar nebuvo...melas ir apgavystes,zada viena daro visai kitka..

wrong

Labai nesmagu skaityti nepatekintų bambeklių kliedesius. Šitas Mamontovo koncertas Jūros šventėje buvo berods septintas (pirmas kartas 1999 metais), po 9 metų pertraukos. Ir pagal kūrinių parinkimą tai buvo bene pats geriausias komcertas. Tarkime, tokios puikios dainos kaip ''Mes Visi'' ar ''Krantas'' nebuvo grotos beveik 20 metų. Sakyti, kad A.M koncertai yra vienodi yra nesąmonė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS