Baikeriai uostamiestyje sieks rekordo | kl.lt

BAIKERIAI UOSTAMIESTYJE SIEKS REKORDO

  • 3

Kitokias pramogas kuriančio „Nesė pramogų banko“ iniciatyva pirmą kartą į Klaipėdos Teatro aikštę suvažiuos gausus būrys baikerių – čia bus siekiama didžiausio motociklininkų susibūrimo rekordo.


 

Kitokias pramogas kuriančio „Nesė pramogų banko“ iniciatyva pirmą kartą į Klaipėdos Teatro aikštę suvažiuos gausus būrys baikerių – čia bus siekiama didžiausio motociklininkų susibūrimo rekordo.

Gegužės 16-ąją MC „Chimeras“ organizuojamo „Memel Motor Rally 2015“ metu šimtai motociklininkų ne tik tradiciškai pravažiuos uostamiesčio gatvėmis, bet ir tęs linksmybes Klaipėdos „Nesė pramogų banke“ įsikūrusiame airiškame bare.

Renginys „Memel Motor Rally 2015“ nuo 15 val. startuos „Švyturio“ arenoje. 17 val. į koloną išsirikiavę motociklininkai judės miesto gatvėmis iki Teatro aikštės.

Iš visos Klaipėdos apskrities į šventę atvyksiantys baikeriai, „britvininkai“ ir kiti motociklininkų bendruomenės atstovai apie 18 val. užsuks į Teatro aikštę ir sieks masiškiausio baikerių susibūrimo rekordo. Išsirikiavę aikštėje motociklininkai bus įamžinti nuotraukose, fotografuojant nuo „Nesė pramogų banko“ stogo.

Nuo 19 val. motociklininkų bendruomenė kartu su klaipėdiečiais švęs vasaros sezono pradžią bare „Irish Nesė Pub“. Linksmybėms diriguos odinėmis kelnėmis apsitempęs renginių vedėjas Žiogas, jam talkins žavios baikerės. Vakarėlio dalyvių laukia „Harley Davidson“ įsteigti prizai, smagios atrakcijos, rokeriškos rungtys, vaišės.

„Anksčiau baikeriai vasaros sezono atidarymo šventes paprastai organizuodavo atokiau nuo Klaipėdos senamiesčio – Giruliuose, aviaeskadrilėje. Pasiūlėme plieninių žirgų griausmą trumpam perkelti į uostamiesčio centrą, kuriam vis dar lipdomi merdinčios zonos epitetai“, – kalbėjo „Nesė pramogų banką“ valdančios kompanijos „Nesė Group“ rinkodaros vadovė Natalija Mogučaja-Vaineikienė, pridurdama, kad kuriant kitokias pramogas visą parą kitokią norima matyti ir Teatro aikštę.

„Džiaugiamės, kad mūsų iniciatyvą siekti masiškiausio motociklininkų rekordo palaiko ne tik „Memel Motor Rally 2015“ organizatoriai MC „Chimeras“, bet ir dienraštis „Klaipėda“, – teigė N.Mogučaja-Vaineikienė.

Ankstesnis agentūros „Factum“ užfiksuotas ilgiausios motociklininkų kolonos rekordas pasiektas Kaune, renginio „Bike Show Millenium&Tuning Show“ metu. Tada maždaug 3,7 km nutįsusią koloną sudarė 703 motociklininkai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

klounada

Tai jau žiogas apėjo visus kazino su savo šlykščia povyza, išspyrė iš visur, paskutinis liko, kuris galvoja, kad jis žvaigždė paulikas :)))))))

...

O tai kokių priemonių siūlytumėt imtis? Su automobiliais negalima, su motociklais negalima, vakare kažkur nueiti negalima. Viskas dirba trumpai, po darbo grįžti, susitvarkai ir jau nebeapsimoka eiti, nes žiūrėk viskas užsidarys už pusvalandžio. Kur esu buvęs, senamiestis būna gyvas dėl pramogų, dėl parduotuvėliu, kurių pas mus neleidžia vietiniai. Gal problema ne valdžioje , o čiabuviuose? Po to girdime skundus-koks senamiestis apleistas, niūrus. Kaip jis gali būti gyvas, jei jame nieko negalima daryti? Vos kažką sugalvoja, tuojau atsiranda nepatenkintų vietinių gyventojų dėl triukšmo.

nuomonė

motociklų riaumojimu nori atgaivinti senamiestį - nesąmonė ir kaip gauna tokius leidimus, jei senamiestyje triukšmo norma ir taip per didele. Susudaro įspūdis , kad sprendimus priima visai nekompetentingi asmenys...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS