Bendruomenės namai kviečia dalyvauti sveikatingumo programos renginiuose | kl.lt

BENDRUOMENĖS NAMAI KVIEČIA DALYVAUTI SVEIKATINGUMO PROGRAMOS RENGINIUOSE

  • 2

Klaipėda oficialiai paskelbta 2018 metų Europos sporto miestu. Šis titulas Lietuvos uostamiesčiui suteiktas Briuselyje, Europos Parlamente vykusios Europos sporto sostinių ir miestų federacijos apdovanojimų ceremonijos metu. Sausio 14 d. Atgimimo aikštėje įvyko iškilminga sporto metų Klaipėdoje atidarymo ceremonija.

Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros centras  Žvejų rūmai ir Pagyvenusių žmonių asociacija taip pat aktyviai jungiasi prie iniciatyvos, propaguojant sveiko gyvenimo būdą, skatinant bendruomenės narius būti fiziškai aktyviems ištisus metus. Atsidarius naujiems Bendruomenės namams Debreceno gatvėje, čia renkasi klaipėdiečiai ne tik į meninius renginius, bet ir sveikatingumo užsiėmimus (savimasažas, linijiniai šokiai ir kt.). Dažnai organizuojami susitikimai su sveikos mitybos specialistais.

Sporto metams Klaipėdoje skiriamas naujas nemokamų renginių ciklas „Sportas vienija mus“, pakviesiantis uostamiesčio gyventojus į patrauklius sportinius, sveikatingumo ir pramoginius renginius, vyksiančius Bendruomenės namuose ir kitose miesto vietose. Tai šaškių-šachmatų žaidynės, boulingo varžybos, sportiniai žaidimai gryname ore, kolektyviniai žygiai pėsčiomis ir dviračiais, vandens aerobika, šaudymas tire ir kiti sveikatingumo bei edukaciniai renginiai.

Kolektyvai (komandos) ir pavieniai asmenys, norintys dalyvauti ciklo „Sportas vienija mus“ programoje,  kviečiami registruotis (į kai kuriuos renginius dalyvių skaičius ribotas). Registracija vykdoma iki kovo 1 d. darbo dienomis (9.00 – 17.00 val.) telefonu 8600 29008, el. p. lina@zvejurumai.lt. Renginių tvarkaraštis skelbiamas Žvejų rūmų interneto svetainės (www.zvejurumai.lt) puslapyje „Bendruomenės namai‘.

Renginių ciklo „Sportas vienija mus“ numatoma programa:

Vasario 20 d. 17 val. Šaškių-šachmatų žaidynės. „Protų mūšis“.

Kovo 20 d. 16 val. Sportiškos estafetės ir žaidimai.

Kovo 27 d. 12 val. Boulingo varžybos.

Balandžio 8, 15, 22 ir 29 d. Vandens aerobika „Gintaro“ baseine.

Gegužės 5 d. 10 val. Orientacinis žygis Melnragė-Giruliai.

Gegužės 15 d. 12 val. Šaudymas tire.

Birželio 7 d. 10 val. Žygis dviračiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

huliš kas ten eis

vien ka surasti tuos namus pusės dienos rek

Debreceno g. 40-44 gyventojų vardu Angelina

Savivaldybė nuėjo lengviausiu keliu tarp gyvenamųjų namų įkūrusi bendruomenės namus. Tačiau niekas niekada neatsižvelgė į šalia gyvenančių žmonių nuomonę. Pirmiausia, grįžus namo sunkiai rasti vietą automobilio pastatymui, iš Debreceno pagr. gatvės bendruomenės lankytojai važiuoja tokiu greičiu eskadromis kaip autoestrada. Pagrindinė problema - mašinų srautai. Prieš 2 metus savivaldybės atstovai garantavo, kad padarys įvažiavimą per kitą pusę pro garažus. Niekas nevyksta (jau ir pamiršo ką kalbėjo). Lai sutvarko kelių infrastruktūrą aplink linksmybių centrą. Situacija gyventojams visai nelinksma. Medžiaga verta viešų komentarų ir per informacines priemones.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS