Į talką veržiasi vis mažiau klaipėdiečių | kl.lt

Į TALKĄ VERŽIASI VIS MAŽIAU KLAIPĖDIEČIŲ

Liko mažiau nei savaitė iki didžiosios talkų akcijos, o norinčiųjų valyti šiukšlių pilnus miesto plotus – kur kas mažiau nei ankstesniais metais.

Panašu, kad akcija "Darom" pradeda išsikvėpti.

Akcijos koordinavimu ne pirmus metus besirūpinantis Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vadovas Marius Poimanskis atostogauja, į darbą jis grįš po talkos savaitgalio.

Talką koordinuojantis vyras tikino, kad dėl to akcija nežlugs, paskirti žmonės žino, ką turės daryti, visa darbo eiga esanti sustyguota, tad jam pačiam nebūtina joje dalyvauti.

"Tikrai dar yra laisvų plotų, duok dieve, jei iš didelio sąrašo 20 yra užimta. Tai yra savanoriška veikla. Ankstesniais metais taip pat ne visi į sąrašą įtraukti valytini plotai buvo pasirinkti savanorių. Akciją "Darom" galima laikyti pasisekusia, jeigu pasirenkama bent pusė visų į sąrašą įtrauktų plotų. Du trečdalius jų gyventojai švarino gal tik porą pirmųjų metų", – tikino M.Poimanskis.

Klaipėdiečiai labiausiai veržiasi valyti pajūrio, Vasaros estrados apylinkių, poilsio parko.

Mokiniai ir studentai dažniausiai renkasi valyti savo mokymo įstaigų aplinką.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

nu

Koks savivaldybės požiuris i žmones toks ir žmoniu poziuris i savivaldybės visokias akcijas

kažkaip kvaila

kapitalistinėj visuomenėj taikyti socialistinius principus, matyt iš įpročio. Deja , praėjo tie laikai, kai visi dirbo bendram labui, ir kuo toliau tuo bus tik blogiau. Vis mažiau atsiras durnelių veltui plušėti tam, kad kažkoks savibledybės valdininkėlis už tai gautų algą ir premiją metų gale.

Klaipedietis

Kažin talka darom priskiriama prie nelegalaus darbo ir ar visi darom darbininkai apdrausti nuo nelaimingų atsitikimų per akciją darom
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS