Klaipėdiečiams užkliuvo suplyšęs tentas | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAMS UŽKLIUVO SUPLYŠĘS TENTAS

Miestiečiams kurį laiką akis badė ant miesto centre esančio pastato įėjimo į rūsį užmestas nudriskęs tentas. Pabrėžta, kad šis grožio nesuteikia. Svarstyta, kam apskritai jis reikalingas.

Sudriskęs, purvinas tentas buvo užmestas ant Pilies gatvės 2A pastato įėjimo į rūsį. Šis šalia piliavietės esantis statinys dabar priklauso miesto savivaldybei.

Planuojama, kad po dvejų metų pastatas, kuriame anksčiau veikė vienos mokyklos sporto salė, bus nugriautas.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys teigė, kad pažeidimo šiuo atveju nėra jokio, tačiau pripažino, jog vaizdas tikrai nekoks.

„Išsiaiškinsime, kodėl čia užmestas tentas. Nuvažiuosime į vietą pasižiūrėti. Gal anksčiau čia plušėję statybininkai jį paliko. Šiaip, užbaigę darbus, jie turėtų sutvarkyti ir aplinką“, – tikino pašnekovas.

Paaiškėjo, kad Pilies gatvės 2A pastato rūsį savivaldybė yra išnuomojusi. Nuomininkas čia ketina atidaryti barą. Dabar vyksta remonto darbai.

„Tentu įėjimas į rūsį buvo uždengtas, kad nebėgtų vanduo, kurio jau daug privarvėję. Nuomininkas paaiškino, kad, siaučiant audrai ir liūtims, tentas buvo sudraskytas. Žadėjo viską sutvarkyti. Suplyšusį tentą artimiausiu metu nuomininkas tikino pakeisiantis nauju“, – sakė vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nezinomas

Ten septuve yra savivaldybes .

Vėtra

Nesuprantu, kas ten slepiama po ta balta skylėta drobule ? Man irgi kilo mintis nufotografuoti ir parodyti visiems , kurie dar nematė. Sutvarkė aikštelę , galėtų tapti padoria vieta mieste . Tai ne. Atsiranda šašai , kurie viską gadina.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS