Klaipėdoje 4-5 barams ketinama apriboti prekybos alkoholiu laiką | kl.lt

KLAIPĖDOJE 4-5 BARAMS KETINAMA APRIBOTI PREKYBOS ALKOHOLIU LAIKĄ

  • 7

Klaipėdos miesto savivaldybė teigia, kad reaguos į nesibaigiančius gyventojų nusiskundimus dėl keliamo triukšmo prie miesto barų. Pirmieji griežtų sankcijų turėtų sulaukti jau lapkritį, šeštadienį rašo dienraštis „Vakarų ekspresas“.

„Negalime nereaguoti. Savivaldybė nori pateisinti gyventojų lūkesčius - užtikrinti ramybę ir gyvenimo kokybę. Eisime keliu, kurį numato įstatymai - sieksime, kad būtų apribotas laikas, kada galima prekiauti alkoholiu. Sankcija nėra griežčiausia, bet ji bus taikoma”, – tikino meras.

Šiuo metu visame mieste yra 4 ar 5 probleminiai objektai. Meras patikino, kad „girdykloms” ir barams, kurie sulaukia daug skundų, bus išsiųsti paskutiniai perspėjimai. Jeigu situacija nesikeis, sankcijų sulauks ir daugiau objektų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jo

Apskritai yra viena laaabai paprasta išeitis: uždrausti bet kokį bet kokio alkoholio pisltymą visame plote, į kurį patenka apmokestinamo parkavimo zona. Nuo brangiausio iki pigiausio tarifo. O gal net, atliepiant į politinių realijų šalyje sąskambį, uždrausti alko skyrius visose parduotuvėse. Galima nuolat pildyti sąrašą kitų draudžiamų priemonių, kol tik vis rasis besipiktinančių ar šiaip nepatenkintų.

Omerta(tylėjimas)

Ne tik barus, bet ir fejerverkus reiktų prižiūrėti, nes šaudoma be jokių leidimų apvalius metus, švenčiant net ir privačius gimatdienius pačiame miesto centre. Fejerverkai Klaipėdoje įprasti kaip duona kasdienė... Jiems negalioja joks reglamentas, bet juk Klaipėda , kuri turi ir dujų saugyklos laivą ir yra visai šalia Rusijos, karinės grėsmės ar terorizmo atveju į garsus, primenančius fejerverko leidimą tikrai nereaguos, kaip ir atsitiko paskutinio išpuolio Amerikoje atveju... Ką veikai visds būrys Klaipėdos savivaldybės civilinės saugos specialistų- miestiečiai taip pat nežino. Nežino to ir mūsų dziedulis meras, nesiteikiantis net pabendrauti su Balticum televizijos žurnalistais...

naikinkit LOMBARDUS

Jus geriau uzdarykite vagiu mekas LOMBARDUS. Vargsus zmones narkomanai ir degradai apvagia, legaliai parduoda i lombardus ( nors tie kurvos zino, kad kiekvienas atnestas daiktas yra vogtas) uz centus. Ir eina gerti i tas landynes naktines. VA KUR BEDA biurokratines ziurkes.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS