Klaipėdos autobusuose – nemokamas internetas | kl.lt

KLAIPĖDOS AUTOBUSUOSE – NEMOKAMAS INTERNETAS

  • 5

Klaipėdos gatvėmis jau rieda trys miesto autobusai, kuriuose keleiviai gali naudotis nemokamu belaidžiu internetu ir įkrauti savo mobiliuosius įrenginius.

"Tęsiame pasirinktą strategiją ir diegiame inovacijas. Mūsų bendrovės autobusai turi būti nauji, ekologiški, švarūs, patrauklūs išvaizda. Viena laikmečio naujovių – išmanieji įrenginiai ir internetas autobusuose yra būtent tai, kad kelionė nebūtų nuobodi", – pasakojo bendrovės "Klaipėdos autobusų parkas" generalinis direktorius Vaidas Ramanauskas.

Kol kas tai tik eksperimentas – trijuose ekologiškuose bendrovės autobusuose veikia belaidis internetas, o šią paslaugą teikiantis operatorius kurį laiką stebės, ar didėja naršytojų skaičius, koks duomenų srautas yra optimalus, kad paslauga būtų kokybiška. Jei eksperimentas pasiteisins, nemokamas internetas atkeliaus ir į kitus bendrovės autobusus.

Kita naujovė – USB jungtys mobiliesiems telefonams ir planšetėms įkrauti. Keliose autobuso vietose esantys lizdai pagelbės tiems keleiviams, kuriems prireiks papildyti savo mobiliųjų įrenginių baterijas.

Visuose naujuose autobusuose, kurių įsigijimo procedūras "Klaipėdos autobusų parkas" jau pradėjo ir miesto gatvėse naujoji technika turėtų pasirodyti kitąmet, tokios jungtys bus įmontuotos dar gamykloje. Dabartiniuose autobusuose USB įkrovos lizdai montuojami Klaipėdos autobusų parko dirbtuvėse.

"Autobusuose priklijavome lipdukus, informuojančius, kad čia galima įkrauti savo įrenginius ir naudotis nemokamu internetu. Kviečiu klaipėdiečius išbandyti mūsų naujoves", – kvietė V.Ramanauskas.

GALERIJA

  • Klaipėdos autobusuose – nemokamas internetas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

to tam anonimui

Anonimas, galima suprast, ne lietuvis, todėl atleistinos rašybos klaidos. Pasidžiaukime, kad žmogus išvis mokosi lietuviškai.

Ram

Direktoriau, wi-fi sena istorija, geriau papasakok apie ikiteisminį tyrimą, bus įdomu klaipėdiečiams.

Vidukas

Dabar manęs neiškrapštys iš autobuso.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS