Klaipėdos uosto prieigose neliko vilkikų eilių | kl.lt

KLAIPĖDOS UOSTO PRIEIGOSE NELIKO VILKIKŲ EILIŲ

  • 7

Daugiau kaip du kilometrus besidriekusios maždaug 300 Rusijos vilkikų eilės uosto prieigose neliko – didžioji dalis išplukdyta keltais, o likę įleisti į Tarptautinės jūrų perkėlos terminalo teritoriją.

„Reikia pasidžiaugti, kad „DFDS Seaways“ išsprendė pikinę situaciją ir pradės dirbti normaliu režimu, klientai nebelauks eilėse, o kartu bus priimtas didesnis krovinių kiekis“, – sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos rinkodaros ir bendrųjų reikalų direktorius Artūras Drungilas.

Anot Vaido Klumbio, „DFDS Seaways“ komunikacijos ir viešųjų ryšių vadovo Baltijos regionui, daugiausiai – apie 60 vilkikų vienu metu keltu pavyko išplukdyti ketvirtadienį, po truputį išgabenama kiekvieną dieną. Susitarus su KLASCO, likę apie 90 vilkikų įleisti į terminalo teritoriją. Tikimasi, kad per savaitgalį visas likęs srautas bus išplukdytas.
Uosto direkcija, kaip socialiai atsakinga įmonė, pasirūpino biotualetais, šiukšliadėžėmis, vandeniu uosto prieigose stovėjusiems vairuotojams. „DFDS Seaways“ vakar bei šiandien vilkikų vairuotojus aprūpina maistu.

Rusijos vilkikų eilės į Klaipėdos uostą nusidriekė kilus nesutarimams tarp Rusijos ir Lenkijos dėl tranzitinių krovinių gabenimo. Lenkams uždraudus važiuoti per savo teritoriją, rusų vežėjai pasirinko Klaipėdos uostą, iš kurio bando pasiekti Kylį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Vakar

Vakar radijas pasake , kad nusižudė vienas iš vairuotojų , tik po to pamatė problemą ir pradėjo ją spresti. Eilės perkeloje po naujuųjų metų nėra naujiena.

www

ka.tik.per.RBK.sake.kad.rusams.neapsimoka.vezt.per.keltus.nes.pabrangsta.apie.1000-1200.doleriu.

alfredas

Seniai galejo.bet kaskam nebuvo nnaudiinga. Visi dar laukia skambuciu is virsauus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS