Konservatoriai paskelbė kandidatų sąrašą | kl.lt

KONSERVATORIAI PASKELBĖ KANDIDATŲ SĄRAŠĄ

Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos Klaipėdos miesto skyrius patvirtino kandidatų į Klaipėdos miesto tarybą sąrašą, kuriame pirmenybė teikiama iki šiol politikoje nedalyvavusiems verslininkams – kai kurie esami uostamiesčio tarybos nariai konservatoriai nustumti žemiau.

Uostamiesčio konservatorių kandidatų į miesto tarybos rinkimus sąrašo viršuje – žinomas Klaipėdos verslininkas Aidas Kaveckis.

Po jo rikiuojasi tarybos narys Arūnas Barbšys, kuris buvo vienas kandidatų į Klaipėdos merus, bet ji nurungė Seimo narė Agnė Bilotaitė.

Likusieji dabartiniai uostamiesčio tarybos nariai – Tomas Meškinis (sąraše – aštuntas), Rimantas Didžiokas (sąraše – dešimtas), Laisvūnas Kavaliauskas (sąraše – vienuoliktas) gavo žemesnes pozicijas nei kai kurie kiti konservatorių atstovai, kurių dauguma mieste plačiajai visuomenei net nėra girdėti.

Praėjusiuose rinkimuose konservatoriai Klaipėdos miesto taryboje gavo keturis mandatus, 2011-aisiais ir 2007 m. rinkimuose – po penkis iš 31 mandato.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>trys vietos

Jaučiu kad Kaveckas eina sužinojes kad Klaipėdos tarybą šį kart ,,ims" biznieriai. Be jo jau vienas žinomas - A.Vaitkus.:).Tas pats uosto vadovas, kuris nuolat pešėsi su meru Grubliausku dėl uosto diskriminacinių miesto atžvilgiu, veiksmų.Lauksime kitų verslo pavardžių kitose partijose ar komitetuose

Iš konservatoriu

jau 4 metus laukiau daug daugiau.Nesulaukiau.Nei anie priešinosi liberolų ir kitų sukčiu savivalei nei jie kitep balsavo.Ir tarybos posedžouse viena Puteikienė frontą laikė..Nebalsuosiu už jus.Sudie.

kotas

Iš kandidatų sąrašo verti tapti Tarybos nariais tik Rimantas Didžiokas ir Laisvūnas Kavaliauskas. Barbšį net prileisti prie Savivaldybės pastato nevalia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS