Krūmuose prie „Vingio“ – boluojantys užpakaliai | kl.lt

KRŪMUOSE PRIE "VINGIO" – BOLUOJANTYS UŽPAKALIAI

Benamiai uostamiesčio pietinėje dalyje, krūmuose šalia prekybos pasažo, įrengė viešą tualetą. Kitose miesto vietose vien dėl tokios pat priežasties teko iškirsti gražiai žydinčius augalus.

"Vingio pasažas" kasdien atvilioja daugybę žmonių, vieni čia ateina pirkinių, kiti – paslaugų. Atšilus nuo krūmo, kuris turėtų džiuginti kvapniais žiedais, pasklido bjauri smarvė – benamiai jo tankmėje įsteigė viešą tualetą.

Nosį riečianti smarvė, o netrukus ir spiečiai musių bei sklindantis užkratas gali sukelti žmonėms ne tik pasibjaurėjimo pojūtį.

Prieš savaitgalį atšilus orui žmonės matė šiuose krūmuose nuogus tupinčių benamių užpakalius.

Bjauru. Bjauriau ir būti negali.

"Bjauru. Bjauriau ir būti negali. Kažkas turėtų imtis tvarkos. Jei nėra galimybės išvaikyti jokių moralės normų nesilaikančius valkatas, teks kirsti krūmus", – piktinosi klaipėdietė Valė.

Savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vadovas Vilius Valys patikino, kad ši vieta dabar dažną vakarą lankoma valdininkų ir policininkų.

Žiūrima, ar čia nėra viešai girtaujama, stebima, ar laikomasi prekybos taisyklių.

"Vingio" prekybos centre anksčiau yra buvęs viešasis tualetas, jis buvo įrengtas to paties pastato neparadinėje pusėje, laipteliais leidžiantis žemyn.

Dar prieš metus apžiūrėję nevalomą, pridergtą buvusį tualetą valdininkai kreipėsi į savivaldybės Turto skyrių, prašydami imtis priemonių.

V.Valys pažadėjo, kad artimiausio reido metu darbuotojai apžiūrės visą pasažo teritoriją ir, jei reikės, prašys Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojų pasirūpinti šia vieta.

"Dažnai ten lankomės, neretai randame tai vienoje, tai kitoje vietoje girtaujančius asmenis, prie šiukšlių konteinerių – išmestus baldus. Akivaizdu, kad ir ant jų girtaujantys asmenys sėdinėja. Imsimės didesnės kontrolės", – pažadėjo valdininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Vingis

Vel vasara , ir vel prie PC ,, Vingio ,, kampo ,,zydi ,, zoles piktzoles ! Na , nejaugi PC vedeja ar direktore sito nemato ! Mes einame prekintis i parduotuve ir tai tikrai nepuosia aplinkos . Gal ta ,,zolyna ,, reiketu israuti ir iskloti plytelemis , juk ten geliu niekas nesodino ir nesodins . O lygi plyteliu danga butu estetiska .

jo jo

ten neblogas nauja alynas atsidarė

Jons

tai kap čia išein ka savibledybės Michailovas ten gyvena, Vaičekauskas liberolu seimo narys irgi ten o toks bardakas iš neblogos vietos daroms?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS