Mieste dygsta lauko kavinės | kl.lt

MIESTE DYGSTA LAUKO KAVINĖS

Atšilus orams, verslininkai pradėjo rengti lauko kavines. Viena po kitos tokios įstaigos dygsta centrinėje miesto dalyje – montuojamos laikinos konstrukcijos.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vedėja Jolanta Uptienė priminė, kad kreiptis dėl leidimo lauko kavinei verslininkai gali visus metus. Tačiau tie verslininkai, kurie nori laikinąją kavinę įrengti važiuojamojoje dalyje arba automobilių stovėjimo aikštelėje, prašymą dėl tokios įstaigos įrengimo turėjo pateikti iki balandžio 1-osios.

Dėl lauko kavinių važiuojamojoje dalyje ar automobilių stovėjimo aikštelėse žodį turi tarti Saugaus eismo komisija. Ši jau palaimino devynių tokių konstrukcijų įrengimą.

"Gal yra ir daugiau tokių prašymų, bet komisija dar nespėjo jų apsvarstyti. Leidimai duoti devynioms", – pasakojo vedėja.

J.Uptienė tvirtino, kad lauko kavinių veikla gana populiari uostamiestyje. Daugiausia dėl tokių įstaigų įrengimo kreipiasi senamiesčio verslininkai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Čigonė

Senamiestis ypač Dangės krantinė virsta - balaganu. Kur žiūri , ar tai mato visokie miesto vyr. dailininkai ir kiti už tvarką ir estetiką atsakingi ?

Tamara

Jokių lauko girdyklų nebus. Kasdien rašysime skundus, kad geriamas alus iš alkoholiniais užrašais papuoštų bokalų. Veryga rulez....

Inteligentas

Vėl Mažvydo alėja taps turgumi...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS